Έρχεται το Kill Bill 3; - «Είναι κι αυτό μια πιθανότητα» λέει ο Ταραντίνο

Έρχεται το Kill Bill 3; - «Είναι κι αυτό μια πιθανότητα» λέει ο Ταραντίνο Facebook Twitter
Ο Κουέντιν Ταραντίνο - Πηγή: Associated Press.
0

Ο δημοφιλής σκηνοθέτης, Κουέντιν Ταραντίνο δήλωσε ότι «δεν έχει ιδέα» ποια ακριβώς θα είναι η επόμενη ταινία του. Ωστόσο, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο αυτή να είναι το «Kill Bill 3» ώστε να ολοκληρωθεί η τριλογία. 

«Νομίζω ότι μένει να το δούμε. Δε γνωρίζω. Ένα καλό που μπορώ να πω είναι ότι είμαι ο ιδιοκτήτης ενός ιστορικού κινηματογράφου στο Λος Άντζελες που ονομάζεται New Beverly. Και αφού ανοίξαμε ξανά μετά την καραντίνα, τα πάμε καλύτερα από ποτέ [...] Στοιχηματίζω ότι ο κινηματογράφος δεν έχει πεθάνει, γιατί μόλις αγόρασα έναν ακόμα κινηματογράφο» είπε.

Πρόσθεσε ότι «όσον αφορά το Kill Bill 3, δεν έχω ιδέα ποια θα είναι η επόμενη ταινία μου. Είναι και αυτό μία πιθανότητα».

Μιλώντας για την τελευταία του ταινία, το «Κάποτε στο Χόλιγουντ» ο σκηνοθέτης δήλωσε «πολύ τυχερός» καθώς βγήκε το 2019, δηλαδή λίγο πριν τα lockdown και τους περιορισμούς στους κινηματογράφους. «Νιώθω σαν να είμαι το πουλί που πέταξε από το παράθυρο ακριβώς τη στιγμή που έκλεινε. Και ουσιαστικά πιάστηκαν τα φτερά της ουράς μου στο παράθυρο» είπε. 

Στο μεταξύ, ο Ταραντίνο ονόμασε άτυπη τριλογία του το «Άδωξοι Μπάσταρδη», «Τζάνγκο» και «Κάποτε στο Χόλιγουντ», από τη στιγμή που καταπιάνονται με πολιτικά και κοινωνικά ζητήματα όπως τον ρατσισμό, τον φασισμό, τις φυλετικές διακρίσεις.

Αναφέρθηκε επίσης και σε άλλα πράγματα που σχεδιάζει για το μέλλον. Ανάμεσα σε αυτά, η συγγραφή ενός και βιβλίου κριτικής κινηματογράφου αλλά και πιθανώς μια τηλεοπτική σειρά. Τόνισε ωστόσο ότι «πρώτα θέλω να κάνω μια κωμωδία».

«Δεν είναι απαραίτητα η επόμενη ταινία μου. Είναι κάτι άλλο που σκέφτομαι να κάνω και δεν πρόκειται να περιγράψω τι είναι», είπε ο Ταραντίνο. «Όμως μέρος αυτού του πρότζεκτ είναι να υπάρχει κάτι σε "σπαγκέτι γουέστερν" μέσα σε αυτό».

Με πληροφορίες από Variety και Ertnews

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους 2022

Πολιτισμός / 25 χρόνια κλείνει φέτος το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους

Σε μια χρονιά που φέρνει στο φως σοκαριστικά συμβάντα κακοποίησης παιδιών και εφήβων, οι ταινίες αυτής της θεματολογίας δικαιώνουν τις διαχρονικές επιλογές του φεστιβάλ.
ΚΟΡΙΝΑ ΦΑΡΜΑΚΟΡΗ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ