Έρχεται το Good Wife!

 Έρχεται το Good Wife! Facebook Twitter
2

Spoiler alerts!


«Για πρώτη φορά στη ζωή μου, δεν δίνω λογαριασμό σε κανέναν». Αυτή η είναι η φράση που κυριαρχεί στο πρώτο τουλάχιστον επεισόδιο του νέου κύκλου. Η Αλίσια Φλόρικ ξεκινάει μια νέα φάση στη ζωή της, χωρίς άντρα δίπλα της, χωρίς γραφείο, χωρίς συναδέλφους.

Τι άλλο ξέρουμε για τη συνέχεια;

Έχοντας εγκαταλείψει το ισχυρό γραφείο και τις συμμαχίες της, η Αλίσια θα προσπαθήσει να ξεκινήσει ξανά από την αρχή. Στην προσπάθεια αυτή θα συναντήσει έναν νέο χαρακτήρα, την Lucca Quinn, με την οποία θα δημιουργηθεί ανταγωνισμός για νέους πελάτες. H Lucca Quinn θα είναι η Cush Jumbo, Αγγλίδα ηθοποιός με εμπειρία στο θέατρο.

Στη νέα επαγγελματική της πορεία θα βρεθεί αντιμέτωπη με μια ακόμη guest star, την Jane Curtain, που θα υποδυθεί την δικαστή Farley. H Curtain το 1986 ήταν στη λίστα «οι καλύτεροι ηθοποιοί όλων των εποχών» της Times Union.

 Έρχεται το Good Wife! Facebook Twitter

O Πίτερ Φλόρικ θα ξεκινήσει την προεδρική του καμπάνια, και θα φέρει μια νέα συντονίστρια της πολιτικής του στρατηγικής, την Ruth Eastman, που θα υποδυθεί η γνωστή ηθοποιός Margo Martindale. Αυτό είναι βέβαιο ότι θα προκαλέσει ένταση με τον μάγο επικοινωνίας του Πίτερ, Eli. H Αλίσια, όπως φαίνεται, θα είναι και πάλι στο πλάι του άντρα της, τουλάχιστον για τα μάτια του κόσμου, αλλά όπως προκύπτει από το τρέιλερ, όχι για πολύ;

Ένα ακόμη νέο πρόσωπο: ο Peter Gallagher θα έχει μόνιμο ρόλο στο νέο κύκλο, ως εκπρόσωπος του συντηρητικού δισεκατομμυριούχου Reese Dipple, που είχε έντονες φιλοσοφικές και πολιτικές συζητήσεις με τη Diane στον έκτο κύκλο της σειράς.

Δείτε το τρέιλερ παρακάτω. Η πρεμιέρα του έβδομου κύκλου είναι στις 7 Οκτωβρίου.

 Έρχεται το Good Wife! Facebook Twitter
 Έρχεται το Good Wife! Facebook Twitter

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
ερωτησις: υπάρχουν καπου μαζεμένα ολα τα επεισόδια γιατι εχω χασει παρα πολλα.εστω και σε videoclub. γιατι ειμαι και ασχετη και δεν ξερω να κατεβαζω