Επιστρέφει το «Euphoria» με Ζεντάγια και όλο το κεντρικό καστ

Επιστρέφει το Euphoria Facebook Twitter
Φωτ. Αρχείου: Imdb
0

Έρχεται η τρίτη σεζόν της σειράς «Euphoria». 

Σύμφωνα με το Variety, το HBO ετοιμάζει να ξεκινήσει την παραγωγή της τρίτης σεζόν της σειράς του Σαμ Λέβινσον τον Ιανουάριο του 2025, με όλο το κεντρικό καστ να επιστρέφει, χωρίς όμως να υπάρχουν όμως κάποιες παραπάνω λεπτομέρειες. 

«Είμαι ενθουσιασμένη που είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε την παραγωγή του «Euphoria» τον Ιανουάριο. Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο χαρούμενοι για τη δημιουργική μας συνεργασία με τον Σαμ και αυτό το απίστευτο καστ. Ανυπομονούμε να δημιουργήσουμε αυτή τη νέα σεζόν του «Euphoria» για τους θαυμαστές» δήλωσε η Φραντσέσκα Όρσι, εκτελεστική αντιπρόεδρος προγραμματισμού του HBO και επικεφαλής δραματικών σειρών και ταινιών του HBO. 

Στο κύριο καστ της σειράς «Euphoria» είναι οι Ζεντάγια, Χάντερ Σέιφερ, Σίντνεϊ Σουίνι, Αλέξα Ντεμί και Τζέικομπ Ελόρντι. 

Στον επίσημο λογαριασμό του «Euphoria» στο X/πρώην Twitter επιβεβαιώθηκε ότι τα γυρίσματα της τρίτης σεζόν θα αρχίσουν τον Ιανουάριο του 2025. 

Τέσσερα χρόνια θα έχουν περάσει μεταξύ της δεύτερης και της τρίτης σεζόν, εάν η πρεμιέρα γίνει το 2026. 

Σε συνέντευξή του πέρσι ο Λέβινσον περιέγραψε την τρίτη σεζόν ως «φιλμ νουάρ» και ανέφερε ότι ο χαρακτήρας της Ζεντάγια θα «εξερευνήσει τι σημαίνει να είσαι άτομο με αρχές σε έναν διεφθαρμένο κόσμο». 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

 

 

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Stephen Colbert έσβησε τα φώτα του Late Show με τον Paul McCartney

TV & Media / Ο Στίβεν Κόλμπερτ έριξε αυλαία στο Late Show με τον Πολ ΜακΚάρτνεϊ

Το ιστορικό late-night franchise του CBS αποχαιρέτησε το κοινό του ύστερα από 33 χρόνια, με ένα φινάλε γεμάτο Πολ ΜακΚάρτνεϊ, Έλβις Κοστέλο, Τζον Μπατίστ, διάσημα cameos, μια μάυρη τρύπα που κατάπιε το Ed Sullivan Theater και σχεδόν καμία ευθεία αναφορά στον Ντόναλντ Τραμπ.
THE LIFO TEAM
Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, η Όμπρεϊ Πλάζα και ο Μπεν Στίλερ αποχαιρέτησαν τον Στίβεν Κόλμπερτ λίγο πριν το τέλος του Late Show

TV & Media / Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, η Όμπρεϊ Πλάζα και ο Μπεν Στίλερ αποχαιρέτησαν τον Στίβεν Κόλμπερτ λίγο πριν το τέλος του Late Show

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, η Όμπρεϊ Πλάζα, ο Μπεν Στίλερ, η Μάρθα Στιούαρτ και άλλοι διάσημοι φίλοι του The Late Show εμφανίστηκαν στο προτελευταίο επεισόδιο της εκπομπής, όπου ο Στίβεν Κόλμπερτ απάντησε επιτέλους στις ερωτήσεις που έκανε τόσα χρόνια στους καλεσμένους του.
THE LIFO TEAM
Ένας από τους πρώτους άνδρες supermodels, μια αίρεση στη Νέα Υόρκη και ο Φάμπιο: Το HBO έκανε σειρά μια απίστευτη αληθινή ιστορία

TV & Media / Ένας από τους πρώτους άνδρες supermodels, μια αίρεση στη Νέα Υόρκη και ο Φάμπιο: Το HBO έκανε σειρά μια απίστευτη αληθινή ιστορία

Το Bring Me the Beauties: A Model Cult αφηγείται την ιστορία του Χόιτ Ρίτσαρντς, ενός από τα πρώτα male supermodels των ’80s, που έζησε για χρόνια μέσα στην αίρεση Eternal Values.
THE LIFO TEAM
Ο Άντερσον Κούπερ φεύγει από το 60 Minutes τη στιγμή που η ανεξαρτησία του δοκιμάζεται

TV & Media / Ο Άντερσον Κούπερ φεύγει από το 60 Minutes τη στιγμή που η ανεξαρτησία του δοκιμάζεται

Ο Άντερσον Κούπερ αποχαιρέτησε το 60 Minutes μετά από σχεδόν 20 χρόνια, μιλώντας για τους γιους του αλλά και για την ανεξαρτησία της εκπομπής, σε μια στιγμή αναταράξεων για το CBS News.
THE LIFO TEAM
Ο Στίβεν Κόλμπερτ αποχαιρετά το Late Show με σύνθημα «Απολυμένοι αλλά γιορτινοί»

TV & Media / Ο Στίβεν Κόλμπερτ αποχαιρετά το Late Show με σύνθημα «Απολυμένοι αλλά γιορτινοί»

Μετά το τελευταίο γύρισμα του The Late Show, ο Στίβεν Κόλμπερτ οργανώνει αποχαιρετιστήριο πάρτι με σύνθημα «Απολυμένοι αλλά γιορτινοί» ένα πικρό αστείο για το τέλος μιας ολόκληρης εποχής στη βραδινή τηλεόραση.
THE LIFO TEAM
AKYLAS EUROVISION ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΠΟΥΤΖΙΔΗΣ ΜΑΡΙΑ ΚΟΖΑΚΟΥ

TV & Media / Κοζάκου - Καπουτζίδης για Akyla: «Γιατί ένα νέο παιδί, που ζει το όνειρο, να αισθάνεται την ανάγκη να απολογηθεί;»

Οι δύο παρουσιαστές, με αφορμή την απολογητική στάση του Έλληνα καλλιτέχνη μετά τον τελικό της Eurovision, μίλησαν για την πίεση που βιώνουν σήμερα οι νέοι και για την ανάγκη να σταθούμε σε αυτήν και να μην την αγνοούμε
THE LIFO TEAM