Εμπλοκή με Καλογρίτσα για τις τηλεοπτικές άδειες - Ζήτησε 48ωρη προθεσμία και δεν έγινε δεκτή

Εμπλοκή με Καλογρίτσα για τις τηλεοπτικές άδειες - Ζήτησε 48ωρη προθεσμία και δεν έγινε δεκτή Facebook Twitter
2

Εμπλοκή της τελευταίας στιγμής φαίνεται πως υπάρχει στο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, η εταιρεία «Τ.Π.Κ. μ.α.ε. ΙΩΑΝΝΗΣ – ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ Χ. ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ» έστειλε σήμερα το πρωί αίτημα με το οποίο ζητεί να χορηγηθεί προθεσμία 48 ωρών, προκειμένου να προβεί στην καταβολή της πρώτης δόσης επειδή, λόγοι που δεν σχετίζονται με δικές του επιλογές, εμποδίζουν την καταβολή της δόσης αυτή εντός της σήμερον.

Από τη Γενική Γραμματεία δόθηκε η παρακάτω απάντηση: «Σύμφωνα με το όρο 8.4 της προκήρυξης η πρώτη δόση του τιμήματος καταβάλλεται εντός δεκαπέντε ημερών από την ανακήρυξή των οριστικών υπερθεματιστών. Ως εκ τούτου η ανωτέρω προθεσμία αποτελεί ρητό και απαράβατο όρο της προκήρυξης 1/2016 και δεν μπορεί να τροποποιηθεί». Συνεπώς το σχετικό αίτημα δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγη ώρα, και το επιχειρηματικό σχήμα του ομίλου ΑΝΤ1 κατέθεσε όλα τα σχετικά παραστατικά και την επιταγή, ύψους περίπου 25,3 εκατ. ευρώ στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας ενώ ο πρώτος επιλαχών σε περίπτωση που αποκλειστεί ο όμιλος Καλογρίτσα είναι ο επιχειρηματίας Ιβάν Σαββίδης.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια