Έλεν Πομπέο: Η Κάθριν Χέιγκλ είχε 100% δίκιο όταν κατήγγειλε τις εργασιακές συνθήκες στο «Grey's Anatomy»

Έλεν Πομπέο: Η Κάθρλιν Χέιγκλ είχε 100% δίκιο όταν κατήγγειλε τις εργασιακές συνθήκες στο Grey's Anatomy Facebook Twitter
Φωτ.: Youtube
0

Η Έλεν Πομπέο υπερασπίστηκε την πρώην συμπρωταγωνίστριά της Κάθριν Χέιγκλ για την απόφασή της να αποχωρήσει μαινόμενη από το καστ του «Grey's Anatomy» καταγγέλλοντας την παραγωγή για τις ώρες εργασίας.

Η Πομπέο σε ένα νέο επεισόδιο του podcast της «Tell Me» είπε ότι η πρώην συμπρωταγωνίστριά της είχε «απόλυτο δίκιο» .

Υπενθύμισε ότι πολλοί έσπευσαν τότε να χαρακτηρίσουν «αχάριστη» τη Χέιγκλ για τα σχόλιά της, αλλά αν μιλούσε σήμερα «θα ήταν η απόλυτη ηρωίδα», όπως είπε.

Η Χέιγκλ από την πλευρά της πάντα εξέφραζε την άποψή της. Ωστόσο, από το 2008, οπότε και απέσυρε την υποψηφιότητά της για Β' γυναικείο ρόλο από τα βραβεία Emmy, για το «Greys' Anatomy» έχει αποκτήσει τη φήμη της δύσκολης συνεργάτιδας.

Τότε, το 2008 η Χέγκλ κυκλοφόρησε μια δήλωση ότι δεν ένιωθε ότι της δόθηκε το υλικό εκείνη την 4η σεζόν που δικαιολογούσε μια υποψηφιότητα για Emmy και σε μια προσπάθεια να διατηρήσει την ακεραιότητα της ακαδημίας, απέσυρε το όνομά της από τις υποψηφιότητες.

«Θυμάμαι ότι η Χέιγκλ είπε κάτι σε ένα talk show για τις τρελές ώρες που εργαζόμασταν και είχε 100% δίκιο», είπε η Πομπέο στο podcast.

«Και αν το είχε πει αυτό σήμερα, θα ήταν η απόλυτη ηρωίδα. Αλλά είναι μπροστά από την εποχή της. Έκανε μια δήλωση για τις τρελές ώρες (που δουλεύαμε) και φυσικά, η αντίδραση ήταν «Ας "χτυπήσουμε" μια γυναίκα και ας την αποκαλέσουμε αχάριστη».

Η Πομπέο πρόσθεσε πως «η αλήθεια είναι ότι είναι 100% ειλικρινής και είναι απολύτως σωστό αυτό που είπε. Ήταν τρελή που το είπε - έλεγε την αλήθεια. Δεν έλεγε ψέματα!»

Η Χέιγκλ μίλησε για τα πολύωρα γυρίσματα στο «Grey’s Anatomy» κατά τη διάρκεια συνέντευξή της το 2009 στο «The Late Show With David Letterman».

Το ιατρικό δράμα του ABC ήταν στην έκτη σεζόν του εκείνη την εποχή. Η Χέιγκλ είπε ότι η παραγωγή είχε μια τυπική 17ωρη εργάσιμη ημέρα, την οποία περιέγραψε ως «σκληρή και κακή». «Θα συνεχίσω να το λέω αυτό γιατί ελπίζω να τους φέρει σε δύσκολη θέση» είχε πει τότε.

Μαζί με την Πομπέο στο podcast της «Tell Me» φιλοξενήθηκε και η σταρ του «Grey’s Anatomy» Κέιτ Γουόλς, η οποία πρόσθεσε πως «Δεν υπάρχει τίποτα φυσικό στη διαδικασία των γυρισμάτων. Δεν υπάρχει τίποτα ανθρώπινο σε αυτό. Είναι φτιαγμένη η διαδικασία για μηχανές. Είναι σαν να είμαστε μια κάμερα ή ένα μικρόφωνο που πηγαίνει και έρχεται. Και δεν ευνοεί κανενός είδους συνήθειες υγείας».

Η 18η σεζόν του «Grey’s Anatomy» προβάλλεται στο ABC.

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ