Πάνε σχεδόν 12 χρόνια από το φινάλε των Friends, και η Jennifer Aniston σχεδιάζει την επιστροφή της στην τηλεόραση η οποία θα γίνει έχοντας στο πλευρό της την κολλητή της Reese Witherspoon.

 

Το σίριαλ έχει σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες συγγράψει ο συγγραφέας του House of Cards Jay Carson και ο παραγωγός του Χάρι Πότερ, Steve Kloves συμμετέχει ως εκτελεστικός παραγωγός. Ακόμη δεν είναι βέβαιο σε ποιον τηλεοπτικό σταθμό θα προβληθεί, αλλά επικρατεί το ΗΒΟ μεταδίδει η Telegraph.

 

Η Aniston είναι εδώ και καιρό ένα από τα πιο περιζήτητα αστέρια για προτεινόμενες τηλεοπτικές σειρές, αλλά προηγουμένως ήταν απρόθυμη να επιστρέψει στην τηλεόραση και έδειχνε πάντα σαφή προτίμηση στον κινηματογράφο.

 

Είναι επίσημο! Η Τζένιφερ Άνιστον επιστρέφει στην τηλεόραση - με την κολλητή της

 

Το σίριαλ για το οποίο ελάχιστες λεπτομέρειες είναι γνωστές θα σηματοδοτήσει επίσης την επανένωση της Aniston και Witherspoon, οι οποίες είχαν γίνει στενές φίλες στα γυρίσματα των Friends.

 

Μιλώντας στο Variety τον Ιανουάριο, η Aniston εξέφρασε την επιθυμία να επιστρέψει στην τηλεόραση. «Έχω σκεφτεί αρκετά να κάνω κάτι τέτοιο», είπε. "Εκεί βρίσκεται η δουλειά και η ποιότητα. Σε αυτό το σημείο της καριέρας μου, θέλω να συμμετέχω σε υπέροχες ιστορίες, να παίζω συναρπαστικούς χαρακτήρες και επίσης να απολαμβάνω ποιοτικά τον χρόνο» είχε πει προετοιμάζοντας το έδαφος.