ΒΑΣΕΙΣ 2024

Είδες κανείς τα βραβεία Emmy; Μάλλον λίγοι, γιατί έκαναν την χειρότερη τηλεθέαση στην ιστορία τους

Είδες κανείς τα βραβεία Emmy; Μάλλον λίγοι, γιατί έκαναν την χειρότερη τηλεθέαση στην ιστορία τους Facebook Twitter
0

Κάποιες σειρές έγραψαν ιστορία στα βραβεία Emmy την Κυριακή το βράδυ, αλλά το ίδιο συνέβη και με την ίδια την μετάδοση της διοργάνωσης - όχι για το λόγο που θα επιθυμούσε: Η τηλεθέαση έκανε αρνητικό ρεκόρ.

Η 71η απονομή των Emmy είχε την χειρότερη τηλεθέαση από το 1990, τη χρονιά που άρχισε να καταγράφεται η τηλεθέαση  του σόου.

Περίπου 6,9 εκατομμύρια άνθρωποι συντονίστηκαν με το Fox για να παρακολουθήσουν τα βραβεία σηματοδοτώντας ένα νέο χαμηλό για την απονομή, που χάνει συνεχώς τηλεθεατές τα τελευταία χρόνια. Το προηγούμενο χαμηλό για την τηλεθέαση ήταν 10,17 εκατομμύρια τηλεθεατές το 2018 ενώ το προηγούμενο αρνητικό ρεκόρ ήταν οι 11,30 εκατομμύρια τηλεθεατές του 2016. To 2017 η τηλεθέαση ήταν λίγο καλύτερη από το την προηγούμενη χρονιά.

Οι αναλυτές ψάχνουν για ερμηνεία του αρνητικού ρεκόρ και μεταξύ άλλων εκτιμάται πως η έλλειψη βασικού παρουσιαστή ήταν ένας παράγοντας. Την ίδια ώρα, εκτιμάται πως επηρέασε αισθητά και ο ανταγωνισμός. Οι παραγωγοί της βιομηχανίας έλαβαν αρκετές μέρες πριν την ειδοποίηση ότι το "El Camino: A Breaking Bad Movie" του Netflix θα έπαιζε κατά τη διάρκεια διαφημιστικού διαλείμματος των Emmy. Όλες οι πλατφόρμες streaming είχαν επίσης σημαντικά προγράμματα απέναντι στη διοργάνωση. 

Τα Emmys έπρεπε επίσης να αντιμετωπίσουν και άλλους αντιπάλους όπως οι αγώνες της Κυριακής, καθώς το NBC μετέδωσε έναν εξαιρετικά αναμενόμενο αγώνα ποδοσφαίρου "Sunday Night Football" που εκτιμάται πως αποθάρρυνε ένα μέρος τηλεθεατών.

TV & Media
0

ΒΑΣΕΙΣ 2024

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ντέμη Γεωργίου: «Το πάρτι του γάμου της θα το κάνουμε στην κηδεία της» είπε φίλη της- Ξέσπασε σε κλάματα

TV & Media / Ντέμη Γεωργίου: «Το πάρτι του γάμου της θα το κάνουμε στην κηδεία της» είπε φίλη της- Ξέσπασε σε κλάματα

«Είχε στείλει μήνυμα στον άλλο κουμπάρο, τον φίλο μας, ότι αν κλείσει τα μάτια της θα φύγει, οπότε εκεί καταλάβαμε την σοβαρότητα της κατάστασης» ανέφερε μεταξύ άλλων
LIFO NEWSROOM