Εβελίνα Παπούλια για τη δίκη Φιλιππίδη: Έκανα υπέρβαση που μίλησα-Το είχα πει μόνο στην μητέρα μου

Εβελίνα Παπούλια για την δίκη Φιλιππίδη: Έκανα υπέρβαση που μίλησα-ο είχα πει μόνο στην μητέρα μου Facebook Twitter
0

Για την κατάθεσή της στην δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη για βιασμό και απόπειρες βιασμών, μίλησε η Εβελίνα στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ.

«Δεν είμαι ο τύπος που θα αρχίσω να επικοινωνώ τα πάντα, έχω τους δικούς μου ανθρώπους να επικοινωνήσω, να πω τα δικά μου, τα προβλήματά μου. Αυτά τα πράγματα τα θεωρώ σοβαρά, με βάση την εξέλιξη των πραγμάτων. Δεν είναι για κατανάλωση. Είναι από τη στιγμή που σου ζητήθηκε να πας να καταθέσεις, θα πας να καταθέσεις εκεί και να τελειώσει εκεί. Δεν πήγα με δική μου πρωτοβουλία. Μου ζητήθηκε να κάνω σκιαγράφηση του προφίλ του συγκεκριμένου ανθρώπου.

Δεν θέλω να μιλάω καθόλου για αυτό. Η πορεία που γίνεται μέσα στον εαυτό μας, είμαι ένας άνθρωπος που δεν θα κουτσομπολέψει. Αυτό για μένα είναι ένα τεράστιο βήμα. Έκανα υπέρβαση που μίλησα. Πρέπει να εκθέσω έναν άνθρωπο; Πρέπει να μιλήσω για αυτό; Σας το λέω και τσιτώνω. Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα με τον εαυτό μου. Πήρα αμέσως την απόφαση να καταθέσω γιατί με κυρίευσε ο φόβος. Ο φόβος του να πάω εκεί και να πω τα πράγματα. Δεν είχα να φοβηθώ απολύτως τίποτα, πρέπει να ξεπερνάω τους φόβους μου» ανέφερε αρχικά η Εβελίνα Παπούλια.

Τι είχε πει στη δίκη

«Αναγνώρισα τη χυδαιότητα του, την εξουσιομανία του», είχε αναφέρει η ηθοποιός στη δίκη. «Θεωρώ ότι αν δεν είμαι μέρος της λύσης είμαι μέρος του προβλήματος, είμαι εδώ για βοηθήσω να βγει ένα πόρισμα. Ένιωσα την ανάγκη να βάλω τον εαυτό μου στην θέση των κοριτσιών. Είμαι πολύ τυχερή γιατί βάζω στενά όρια, δεν είμαι εύκολος άνθρωπος. Θεωρώ ότι ο Πετρος Φιλιππιδης είναι πανέξυπνος και χειριστικός» πρόσθεσε η κα Παπούλια.

«Παίζω επί σκηνής και ξαφνικά είναι ο Φιλιππίδης πίσω από τις κουίντες. Έχει κρυφτεί κι έχει κατεβάσει το παντελόνι του και μου επιδεικνύει τα γεννητικά του όργανα. Σοκάρομαι. Προσπαθώ να συνεχίσω να παίζω. Δεν αντέδρασα, δεν είπα τίποτα. Έχει συμβεί άλλη μια φορά με τον ίδιο τρόπο. Ίσως είχε συμβεί και τρίτη».

Σχολιάζοντας εκείνη την κατάθεση, η ηθοποιός δηλώνει τώρα: «Το είχα πει μόνο στην μητέρα μου. Δεν μου ήταν απαραίτητο να μιλήσω. Ήταν πριν 25 χρόνια. Δεν ξέρω αν θα το έλεγα δημόσια, αν γινόταν σήμερα. Ήταν πολύ πιεστικό για μένα. Για μένα απ’ όλη αυτή την ιστορία με αφορά ότι έκανα ένα delete. Δεν ήξερα ότι μπορώ να φτάσω σε αυτή την εσωτερική εξέλιξη. Βρίσκομαι ακόμη στη διαδρομή, οπότε δεν μπορώ να το εκφράσω. Οι απορίες λύθηκαν στο δικαστήριο. Δεν θα πω ποτέ κάτι πίσω από την πλάτη ενός ανθρώπου. Για τους άλλους ήταν δύσκολο που ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν εκεί. Για εμένα ήταν μια ευθύτητα. Τα λέω και είσαι εδώ» αποκάλυψε επίσης η ηθοποιός.


 

Σχετικά με το αν έχει συγχωρήσει τον Πέτρο Φιλιππίδη διευκρίνισε τα εξής: «Συγχωρώ πάρα πολύ εύκολα. Δεν ξεχνάω όμως. Δεν τρώγομαι με τα ρούχα μου, είμαι πολύ καλά. Μπορεί να δώσω και δεύτερη ευκαιρία. Μέσα μου δεν το κουβαλάω, έχει τελειώσει εκεί. Δεν θα κάνω παρέα. Δεν είμαι εκδικητική».

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ