Το «Black Panther» θα γίνει τηλεοπτική σειρά στο Disney+

Το «Black Panther» θα γίνει τηλεοπτική σειρά στο Disney+ Facebook Twitter
0

Η Walt Disney «κλείδωσε» τη συνεργασία της με τον σκηνοθέτη της ταινίας «Black Panther», Ryan Coogler, με μια συμφωνία για τηλεοπτική σειρά.

Χτες, η Disney ανακοίνωσε πως υπέγραψε ένα αποκλειστικό πενταετές τηλεοπτικό συμβόλαιο με τον σκηνοθέτη του «Black Panther» και την εταιρεία παραγωγής του, Proximity Media, με τον ίδιο να ετοιμάζει μια τηλεοπτική spin-off σειρά της ταινίας για το Disney+, η οποία θα εξελίσσεται στο βασίλειο της Γουακάντα.

Η τηλεοπτική σειρά του «Black Panther» βρίσκεται ακόμα σε πολύ πρώιμο στάδιο, ενώ ο Coogler, θα σκηνοθετήσει και το σίκουελ της ταινίας η οποία αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 8 Ιουλίου 2022.

Όπως δήλωσε ο Coogler: «Είναι τιμή μας να συνεργάζομαι με την εταιρεία The Walt Disney Company. Η συνεργασία μαζί τους για το Black Panther ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ευτυχισμένοι ξεκινώντας το τηλεοπτικό μας εγχείρημα με τους Bob Iger, Dana Walden στα καταπληκτικά στούντιο της Disney.

Ανυπομονούμε να χτίσουμε μια σχέση με το κοινό μέσω των πλατφορμών της Disney. Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι που θα κάνουμε το πρώτο μας άλμα με τους Kevin Feige, Louis D'Esposito, Victoria Alonso και τους συνεργάτες τους στα Marvel Studios, όπου θα συνεργαστούμε στενά μαζί τους σε επιλεγμένες εκπομπές του MCU για τη Disney +».

Ο Εκτελεστικός Πρόεδρος της The Walt Disney δήλωσε για αυτή την συνεργασία πως «ο είναι ένας μοναδικός σκηνοθέτης του οποίου το όραμα και το εύρος του τον έχουν καταστήσει ως έναν από τους σπουδαιότερους σκηνοθέτες της γενιάς του. Με το «Black Panther» ο Coogler αναδεικνύει μια πρωτοποριακή ιστορία με ξεχωριστούς χαρακτήρες με έναν ουσιαστικό και αξέχαστο τρόπο δημιουργώντας μια αρκετά σημαντική πολιτιστική στιγμή. Είμαστε ενθουσιασμένοι που ενισχύουμε τη σχέση μας και ανυπομονούμε να πούμε περισσότερες υπέροχες ιστορίες με τον σκηνοθέτη και την ομάδα του».

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ