The Bear: Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της 4ης σεζόν

BEAR ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ Facebook Twitter
0

Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της 4ης σεζόν της πετυχημένης σειράς «The Bear».

Ο νέος κύκλος κάνει πρεμιέρα στις 25 Ιουνίου. Το FX έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ για την 4η σεζόν της βραβευμένης σειράς, προϊδεάζοντας ένα κεφάλαιο που θα κρίνει τα πάντα για τον χαρισματικό σεφ Carmen «Carmy» Berzatto, τον οποίο υποδύεται ο Jeremy Allen White, και την ομάδα του.

Το τρέιλερ αρχίζει με τον επενδυτή και θείο του Carmy, Cicero τον οποίο υποδύεται ο Oliver Platt, να αποκαλύπτει ότι «τα οικονομικά του εστιατορίου κρέμονται από μια κλωστή». Ο Cicero τοποθετεί ένα μεγάλο ρολόι στην κουζίνα, προειδοποιώντας τον Carmy και την ομάδα του, ότι όταν τελειώσει ο χρόνος, τελειώνουν και τα χρήματα.

Στα νέα επεισόδια, ο Carmy παλεύει με την τελειομανία και τους προσωπικούς του δαίμονες και ο Richie (Ebon Moss-Bachrach) προσπαθεί να αποκαταστήσει τις ρωγμές στην προσωπική του ζωή, ιδιαίτερα την τεταμένη σχέση του με την πρώην σύζυγό του. Παράλληλα η Sydney (Ayo Edebiri), συγκυβερνήτης του εστιατορίου και η δημιουργική του ψυχή βρίσκεται σε ένα κομβικό δίλημμα.

Το καστ περιλαμβάνει επίσης, τους Lionel Boyce, Liza Colón-Zayas, Abby Elliott, Matty Matheson καθώς και την Jamie Lee Curtis στον ρόλο της Donna, σύμφωνα με την Τelegraph. Η σειρά δημιουργήθηκε από τον Christopher Storer ο οποίος επιστρέφει ως σκηνοθέτης και εκτελεστικός παραγωγός μαζί με τους Joanna Calo, Josh Senior και Μάθισον, μεταξύ άλλων.

Μόνο για την πρώτη σεζόν, το «The Bear» απέσπασε 10 βραβεία Emmy, επιβεβαιώνοντας τις καθηλωτικές ερμηνείες, την υψηλή ποιότητα της παραγωγής και το ευφυές σενάριο. Και τα 10 επεισόδια της νέας σεζόν, θα είναι διαθέσιμα στο Hulu και στο Disney+ από τις 25 Ιουνίου.

 
 
 
TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δανάη Παππά: «Για ποιον λόγο να είμαι υπόλογη» - Το σχόλιο για την υπόθεση Μπισμπίκη

TV & Media / Δανάη Παππά: «Για ποιον λόγο να είμαι υπόλογη;» - Το σχόλιο για την υπόθεση Μπισμπίκη

«Βγήκα ένα βράδυ με τους φίλους μου, διασκέδασα, όπως κάνω πάντα. Την επόμενη ημέρα υπήρχαν άρθρα, τηλέφωνα» ανέφερε η ηθοποιός φανερά απορημένη με όσα γράφτηκαν και ακούστηκαν τις προηγούμενες ημέρες
LIFO NEWSROOM
Έρικ Μεταξάς: Ο συντηρητικός Ελληνοαμερικανός που θέλει να γίνει ο νέος Jimmy Kimmel

TV & Media / Έρικ Μεταξάς: Ο συντηρητικός Ελληνοαμερικανός που θέλει να γίνει ο νέος Jimmy Kimmel

Ο Μεταξάς, συγγραφέας, ραδιοφωνικός παρουσιαστής και ευαγγελικός διανοούμενος, παρουσιάστηκε ως ο άνθρωπος που θα επαναφέρει τη «χαρά» στην ψυχαγωγία, απαλλαγμένη από το «δηλητήριο των φιλελεύθερων talk show»
LIFO NEWSROOM
Amazon Prime Video: Απέσυρε τις φωτογραφίες με τον «άοπλο» πράκτορα 007 μετά τις αντιδράσεις

TV & Media / Amazon Prime Video: Απέσυρε τις φωτογραφίες με τον «άοπλο» πράκτορα 007 έπειτα από αντιδράσεις

Ως απάντηση στο κύμα επικρίσεων, η Amazon αντικατέστησε τις φωτογραφίες με πιο παραδοσιακές, από τις ίδιες τις ταινίες, αν και, όπως επισημαίνεται, ούτε αυτές περιλαμβάνουν όπλα
LIFO NEWSROOM
Η κόρη του Ρόμπιν Γουίλιαμς ξεσπά για τα deepfake που «ανασταίνουν» τον πατέρα της

TV & Media / Η κόρη του Ρόμπιν Γουίλιαμς ξεσπά για τα deepfake που «ανασταίνουν» τον πατέρα της

Η Ζέλντα Γουίλιαμς, κόρη του Ρόμπιν Γουίλιαμς, ξεσπά κατά της τεχνητής νοημοσύνης και των deepfake βίντεο που «ανασταίνουν» τον πατέρα της, καταγγέλλοντας τη χρήση του AI στη βιομηχανία ψυχαγωγίας ως ανήθικη και προσβλητική προς την ανθρώπινη δημιουργία
LIFO NEWSROOM