ΕΠΙΘΕΣΗ ΙΡΑΝ ΣΕ ΙΣΡΑΗΛ

The Bachelor: Εταιρεία κινείται νομικά κατά του ριάλιτι του Alpha

The Bachelor: Εταιρεία κινείται νομικά κατά του ριάλιτι του Alpha Facebook Twitter
The Bachelor: Εταιρεία κινείται νομικά κατά του ριάλιτι του Alpha
0

Νομικά κινείται εταιρεία κατά του ριάλιτι του Alpha «The Bachelor».

Με ανακοίνωσή της η εταιρεία κάνει λόγο για δυσφήμισή της, μετά την προβολή επεισοδίου, για χάρη της τηλεθέασης.

Η υπόθεση ξεκίνησε με την προβολή του επεισοδίου της περασμένη Παρασκευής όπου ο πρωταγωνιστής Παναγιώτης Βασιλάκος και η παίκτρια Ραφαέλα φέρονται να είχαν ατύχημα με άλογα.

Ωστόσο, σύμφωνα με την εταιρεία ενοικίασης των αλόγων Equitrek-Attica, αυτό ήταν μία σκηνοθετημένη περίσταση, όπως ορίζει το φορμάτ της εταιρείας παραγωγής, που κατέχει τα δικαιώματα και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα.

Σε ανάρτησή της η εταιρεία αναφέρει χαρακτηριστικά πως «Με αφορμή επεισόδιο τηλεοπτικής σειράς τύπου reality γνωστού τηλεοπτικού σταθμού, έχουμε την ανάγκη να ενημερώσουμε τους φίλους και πελάτες μας, ότι η πραγματικότητα δεν έχει καμία σχέση με τα όσα σκηνοθετήθηκαν και παρουσιάστηκαν από την εν λόγω εκπομπή.

Δυστυχώς στο βωμό της τηλεθέασης, επιτήδειοι του χώρου δημιούργησαν φανταστικά περιστατικά, παρουσιάζοντάς τα ως αληθινά, πλήττοντας τόσο την επιχείρησή μας ως προς την φήμη της, την Εμμανουέλα Κορρέ ως άνθρωπο και επαγγελματία αλλά και τον ευρύτερο χώρο της ιππασίας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε για όλα τα μηνύματα που έχουμε λάβει ήδη και τις διάφορες κοινοποιήσεις ανθρώπων του χώρου για τη συμπαράσταση τους και να ενημερώσουμε ότι έχουμε ήδη κινηθεί νομικά ώστε να αποκατασταθεί η αλήθεια.»

❗️Με αφορμή επεισόδιο τηλεοπτικής σειράς τυπου reality γνωστού τηλεοπτικού σταθμού, έχουμε την ανάγκη να...

Δημοσιεύτηκε από Equitrek-Attica στις Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020
TV & Media
0

ΕΠΙΘΕΣΗ ΙΡΑΝ ΣΕ ΙΣΡΑΗΛ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ