Αύξηση κατά 171 ευρώ στο μετοχικό κεφάλαιο του MEGA - Παραιτήθηκε ο δ.σ. της «Τηλέτυπος» Νίκος Πεφάνης

Αύξηση κατά 171 ευρώ στο μετοχικό κεφάλαιο του MEGA - Παραιτήθηκε ο δ.σ. της «Τηλέτυπος» Νίκος Πεφάνης Facebook Twitter
3

Στην πιστοποίηση καταβολής ποσού 171,60 ευρώ, το οποίο κατεβλήθη, έναντι της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας, που αποφασίστηκε από την τακτική γενική συνέλευση της 26.5.2015, προέβη το διοικητικό συμβούλιο της Τηλέτυπος ΤΗΛΕΤ ΑΕ.

Συνεπώς, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου ολοκληρώθηκε με μερική κάλυψη της αυξήσεως και το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας αυξάνεται κατά το ποσό των 171,60 ευρώ, το οποίο αντιστοιχεί σε 572 νέες, κοινές, ονομαστικές μετοχές, ονομαστικής αξία 0,30 ευρώ εκάστης.

Κατόπιν τούτου, το ολοσχερώς καταβεβλημένο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας ανέρχεται σε 30.238.071,60 ευρώ και κατανέμεται σε 100.793.572 κοινές, ονομαστικές μετοχές, ονομαστικής αξίας 0,30 ευρώ εκάστης.

Επίσης, η εταιρεία ανακοίνωσε έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων την Πέμπτη 7.4.2016 με θέματα ημερησίας διατάξεως, μεταξύ άλλων, την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας με καταβολή μετρητών και έκδοση νέων κοινών ονομαστικών μετοχών.
την τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού της Εταιρείας.

Την ίδια ώρα, η «Τηλέτυπος ΑΕ γνωστοποίησε την παραίτησή του διευθύνοντα συμβούλου της εταιρείας Νικόλαου Πεφάνη.



3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Άντερσον Κούπερ φεύγει από το 60 Minutes τη στιγμή που η ανεξαρτησία του δοκιμάζεται

TV & Media / Ο Άντερσον Κούπερ φεύγει από το 60 Minutes τη στιγμή που η ανεξαρτησία του δοκιμάζεται

Ο Άντερσον Κούπερ αποχαιρέτησε το 60 Minutes μετά από σχεδόν 20 χρόνια, μιλώντας για τους γιους του αλλά και για την ανεξαρτησία της εκπομπής, σε μια στιγμή αναταράξεων για το CBS News.
THE LIFO TEAM
Ο Στίβεν Κόλμπερτ αποχαιρετά το Late Show με σύνθημα «Απολυμένοι αλλά γιορτινοί»

TV & Media / Ο Στίβεν Κόλμπερτ αποχαιρετά το Late Show με σύνθημα «Απολυμένοι αλλά γιορτινοί»

Μετά το τελευταίο γύρισμα του The Late Show, ο Στίβεν Κόλμπερτ οργανώνει αποχαιρετιστήριο πάρτι με σύνθημα «Απολυμένοι αλλά γιορτινοί» ένα πικρό αστείο για το τέλος μιας ολόκληρης εποχής στη βραδινή τηλεόραση.
THE LIFO TEAM
AKYLAS EUROVISION ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΠΟΥΤΖΙΔΗΣ ΜΑΡΙΑ ΚΟΖΑΚΟΥ

TV & Media / Κοζάκου - Καπουτζίδης για Akyla: «Γιατί ένα νέο παιδί, που ζει το όνειρο, να αισθάνεται την ανάγκη να απολογηθεί;»

Οι δύο παρουσιαστές, με αφορμή την απολογητική στάση του Έλληνα καλλιτέχνη μετά τον τελικό της Eurovision, μίλησαν για την πίεση που βιώνουν σήμερα οι νέοι και για την ανάγκη να σταθούμε σε αυτήν και να μην την αγνοούμε
THE LIFO TEAM