Ως ένας από τους κατ’ εξοχήν σταρ της μεγάλης οθόνης, ο Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ ούτε που θα συζητoύσε κάποτε να εμφανιστεί στη μικρή οθόνη και μάλιστα σε σειρά.

 

Αλλάζουν, όμως, οι καιροί, το άστρο του Άρνι δεν είναι εκείνο που ήταν κάποτε, η πολιτική καριέρα στοίχισε στην κινηματογραφική, χώρια που οι πρωταγωνιστές δράσης έχουν συνήθως ένα περιορισμένο χρονικό διάστημα παραμονής στην εμπροσθοφυλακή της εμπορικότητας, και αυτός το είχε ήδη ξεπεράσει κατά πολύ.

 

Επίσης, η συμμετοχή ονομάτων σε σειρές όχι μόνο έχει απενοχοποιηθεί, αλλά δεν είναι λίγοι εκείνοι οι σταρ που σχεδόν παρακαλούν για να βρουν τηλεοπτικό πρωταγωνιστικό όχημα επιπέδου.

 

Με αυτά ως δεδομένα, καμία εντύπωση δεν έκανε η πρόσφατη ανακοίνωση των υπευθύνων της πλατφόρμας του Netflix ότι έδωσαν τα χέρια με τον Αυστριακό πρωταγωνιστή για μια σειρά οκτώ επεισοδίων. Στη σειρά ο Σβαρτζενέγκερ θα υποδυθεί έναν πατέρα που εργάζεται επί χρόνια ως μυστικός πράκτορας για λογαριασμό της CIA και μαθαίνει ότι η κόρη του έκανε όλα αυτά τα χρόνια ακριβώς την ίδια δουλειά, δίχως να το ξέρει κανείς από τους δύο.

 

Η σειρά θα συνδυάζει τη δράση με την κωμωδία, παραπέμποντας τονικά στα Αληθινά Ψέματα (True Lies, 1994) του Τζέιμς Κάμερον, μια από τις μεγάλες επιτυχίες του πρωταγωνιστή. Για τον ρόλο της κόρης του Σβαρτζενέγκερ προσλήφθηκε η Μόνικα Μπάρμπαρο που θα δούμε προσεχώς στο Top Gun:Maverick.

 

Η πρεμιέρα της σειράς αναμένεται μέσα στο 2022.