Άνδρας με ρόπαλο εισέβαλε στο κτίριο της ΕΡΤ

Το κτίριο της ΕΡΤ Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI
0

Συναγερμός σήμανε στην ΕΡΤ το μεσημέρι της Παρασκευής, όταν εισέβαλε στο κτίριο της δημόσιας τηλεόρασης ένας άνδρας με ρόπαλο. 

Αρχικά, ο άνδρας εισέβαλε με το αυτοκίνητό του στον προαύλιο χώρο του Ραδιομεγάρου στην Αγία Παρασκευή, σπάζοντας την προστατευτική μπάρα. Αργότερα η δημόσια τηλεόραση έκανε γνωστό ότι επρόκειτο για εξωτερικό συνεργάτη της ΕΡΤ.

Στη συνέχεια πεζή- και σε έξαλλη κατάσταση σύμφωνα με τη δημόσια τηλεόραση- μπήκε στο κτίριο κραδαίνοντας ένα ρόπαλο και έφτασε έως τον χώρο της υποδοχής, δίχως να προκαλέσει υλικές ζημιές. 

Στο σημείο εκλήθη η αστυνομία και έφτασε στο Ραδιομέγαρο ομάδα ΔΙΑΣ, η οποία ακινητοποίησε και συνέλαβε τον εισβολέα. 

Πάντως το συμβάν δεν επηρέασε το πρόγραμμα της ΕΡΤ, καθώς το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων μεταδόθηκε κανονικά.  

«Ατυχές περιστατικό με αίσιο τέλος» 

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΡΤ έκανε λόγο για ένα ατυχές περιστατικό με αίσιο τέλος. 

Ο εισβολέας ήταν εξωτερικός συνεργάτης της ΕΡΤ, σύμφωνα με την ανακοίνωση. Λίγα λεπτά αφού έπεσε με το αυτοκίνητό του στην μπάρα, η ασφάλεια τον ακινητοποίησε και στη συνέχεια η αστυνομία τον οδήγησε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα. 

Η δημόσια τηλεόραση δεν επιθυμεί να δοθεί συνέχεια στο ατυχές περιστατικό, καταλήγει η ανακοίνωση της ΕΡΤ. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Αίσιο τέλος είχε ένα ατυχές περιστατικό που συνέβη το μεσημέρι στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής όταν εξωτερικός συνεργάτης της ΕΡΤ εισέβαλε στο κτίριο κρατώντας ένα ρόπαλο, έχοντας προηγουμένως προσκρούσει με το αυτοκίνητό του στην μπάρα που υπάρχει περίπου 50 μέτρα από την κεντρική πύλη. Η ασφάλεια της ΕΡΤ αντελήφθη αμέσως ότι ο νεαρός δεν λειτουργούσε με πλήρη συνείδηση των πράξεων του και ύστερα από λίγα λεπτά τον ακινητοποίησε, έχοντας καλέσει ήδη την αστυνομία η οποία τον οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα της Αγίας Παρασκευής. Η Ασφάλεια της ΕΡΤ κλήθηκε να καταθέσει τα ακριβή περιστατικά, ενώ είναι αυτονόητο ότι η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση δεν επιθυμεί να δοθεί συνέχεια στο ατυχές αυτό περιστατικό».

 

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ