Ανακοίνωση OPEN: Κόβουν μια ώρα από την εκπομπή του Λαζόπουλου

Ανακοίνωση OPEN: Κόβουν μια ώρα από την εκπομπή του Λαζόπουλου Facebook Twitter
3

Με μία λιτή ανακοίνωση το κανάλι OPEN BEYOND ενημέρωσε ότι αλλάζει το πρόγραμμά του για την ερχόμενη Τρίτη (9/4), κόβοντας το δεύτερο μέρος της εκπομπής του Λάκη Λαζόπουλου «Αλ Σιχτίρι» που προβάλλεται από τον σταθμό. 

Έτσι, αύριο η εκπομπή του κ. Λαζόπουλου θα ξεκινήσει μεν στις 9μ.μ αλλά θα τελειώσει νωρίτερα, στις 11μ.μ, δίνοντας τη σκυτάλη στην τηλεοπτική σειρά Criminal Minds. 

Η εξέλιξη πυροδοτεί νέο κύκλο φημολογίας για την εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου, καθώς φαίνεται ότι δεν έχει καταφέρει να συγκεντρώσει ικανοποιητικά ποσοστά τηλεθέασης για τους ιθύνοντες του σταθμού. 

Ενδεικτικό είναι πως το προηγούμενο «Αλ Τσαντίρι» (σ.σ το Αλ Σιχτίρι ακολουθούσε μετά από αυτό) σημείωσε μόλις 10%, ενώ στο δυναμικό κοινό η ψυχαγωγική εκπομπή περιορίστηκε αποκλειστικά σε μονοψήφια ποσοστά.

Έτσι, αύριο ο Λάκης Λαζόπουλος θα καληνυχτίσει το κοινό του στις 11μ.μ, παρά το γεγονός ότι ήταν προγραμματισμένη η ζωντανή μετάδοση του «Αλ Σιχτίρι» από το πλατό στην Παιανία.

«Η ενότητα ΑΛ ΣΙΧΤΙΡΙ δεν θα μεταδοθεί», σημειώνεται στην λακωνική ανακοίνωση που αφορά στο αυριανό πρόγραμμα, και μένει τώρα να αποδειχθεί αν η αλλαγή του προγράμματος θα παγιωθεί ή αν το «Αλ Σιχτίρι» θα επιστρέψει στις οθόνες την επόμενη Τρίτη (16/4).  

Ανακοίνωση OPEN: Κόβουν μια ώρα από την εκπομπή του Λαζόπουλου Facebook Twitter

TV & Media
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ