«Αηδιασμένοι» πολλοί θεατές με το «μισογυνιστικό» Blonde του Netflix - «Δε βλέπεται πάνω από 20 λεπτά»

«Αηδιασμένοι» πολλοί θεατές με το «μισογυνιστικό» Blonde του Netflix - «Δε βλέπεται πάνω από 20 λεπτά» Facebook Twitter
0

Το Netflix παρουσίασε το αμφιλεγόμενο δράμα Blonde με θέμα τη ζωή της Μέριλιν Μονρόε, ωστόσο, κάποιοι τηλεθεατές καταγγέλλουν πως αδυνατούν να το παρακολουθήσουν. 

Όπως κατήγγειλαν μέσω social media, η ταινία είναι τόσο ανυπόφορη που πολλοί δεν μπόρεσαν να τη δουν για πάνω από 20 λεπτά.

Στην ταινία, βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Τζόις Κάρολ Όουτς, πρωταγωνιστεί η Άνα δε Άρμας στο ρόλο της Μέριλιν. Το φιλμ έχει διχάσει κοινό και κριτικούς, κυρίως λόγω της φρικτής αναπαράστασης της σεξουαλικής επίθεσης και του τρόπου παρουσίασης των ψυχικών τραυμάτων της πρωταγωνίστριας. 

«Το Blonde δεν είναι μια κακή ταινία επειδή είναι ταπεινωτική, χειριστική και μισογυνιστική, παρότι είναι όλα αυτά τα πράγματα. Είναι κακή γιατί είναι βαρετή, αυτοαναφορική και δεν έχει ιδέα τι θέλει να πει» αναφέρει στην κριτική της με το μόλις ένα αστεράκι η Τζέσι Τόμσον του Independent. 

«Παρότι η ταινία είναι ωραία γυρισμένη (στο μεγαλύτερο μέρος της) και η Άνα δε Άρμας δίνει μια λαμπρή ερμηνεία, διαλύεται γρήγορα... αυτή η τελευταία ώρα... χριστέ μου, δε γ@@@βλέπεται» αναφέρει ένας χρήστης στα social media. 

«Προσπάθησα να δω το Blonde στο Netflix. Δεν άντεξα να δω περισσότερο από 20 λεπτά της σχεδόν τρίωρης διάρκειας. Αυτά τα 20 λεπτά δεν ήταν παρά άγρια και συντριπτικά. Δε βλέπεται με τίποτα» ανέφερε άλλος. 

«Ξεκίνησα το Blonde και το έκλεισα σε χρόνο ρεκόρ. Η γραφική απεικόνιση βιασμού στην οθόνη δεν είναι σε καμιά των περιπτώσεων ουσιαστικός τρόπος να περιγράψεις τη φρίκη μιας σεξουαλικής επίθεσης. Σας παρακαλώ, σας ικετεύω να αφήσετε αυτή τη γυναίκα ήσυχη και να σταματήσετε να παρενοχλείτε θύματα σεξουαλικών επιθέσεων και γυναίκες» καταγγέλει άλλο άτομο. 

«Μία από τις χειρότερες γ@@@ες ταινίες που έχω δει ποτέ. Κυριολεκτικά είμαι αηδιασμέν@, η Μέριλιν αξίζει καλύτερα» σημειώνει άλλος. 

Με πληροφορίες από Independent

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ