The Crown: Το τρέιλερ της 4ης σεζόν μόλις κυκλοφόρησε - Σε πρώτο πλάνο η πριγκίπισσα Νταϊάνα

The Crown: Το τρέιλερ της 4ης σεζόν μόλις κυκλοφόρησε - Σε πρώτο πλάνο η πριγκίπισσα Νταϊάνα Facebook Twitter
0

Οι φανατικοί της σειράς του Netflix "The Crown" περίμεναν εδώ και καιρό την «είσοδο» της πριγκίπισσας Νταϊάνα στην ιστορία, και το τρέιλερ της επόμενη σεζόν που μόλις κυκλοφόρησε ικανοποιεί τις προσδοκίες τους. 

Η Emma Corrin θα ενσαρκώσει την πριγκίπισσα στον τέταρτο κύκλο, πριν η Elizabeth Debicki αναλάβει τον ρόλο για τα πιο ώριμα χρόνια της Νταϊάνα στον πέμπτο.

«Καθώς τελειώνει η δεκαετία του 1970, η Βασίλισσα Ελισάβετ (Olivia Colman) και η οικογένειά της είναι απασχολημένοι με την διασφάλιση της γραμμής διαδοχής, βρίσκοντας μια αρμόζουσα νύφη για τον πρίγκιπα Κάρολο (Josh O'Connor) που παραμένει ανύπαντρος στα τριάντα του», διαβάζει κανείς στην επίσημη σύνοψη της σεζόν από την συνδρομητική πλατφόρμα.

«Το ειδύλλιο του Καρόλου με την Λαίδη Νταϊάνα Σπένσερ παρέχει την αναγκαία παραμυθένια ιστορία που θα ενώσει τον βρετανικό λαό, και η μεταμόρφωση του εφήβου σε πρίγκιπα της Ουαλίας προχωρά, αλλά η συνέχεια κάθε άλλο παρά παραμύθι αποδεικνύεται για την Νταϊάνα».

Στον τέταρτο κύκλο, η Gillian Anderson κάνει επίσης το ντεμπούτο της ως Μάργκαρετ Θάτσερ, ενώ το τρέιλερ είναι γεμάτο από εντυπωσιακά πλάνα, μεταξύ των οποίων είναι φυσικά και η αναβίωση του μεγαλειώδους πριγκιπικού γάμου.

Για τον τέταρτο κύκλο επιστρέφουν και η Helena Bonham Carter ως πριγκίπισσα Μάργκαρετ και ο Tobias Menzies που ενσαρκώνει τον πρίγκιπα Φίλιππο. Η ερχόμενη σεζόν είναι η τελευταία της Colman καθώς από τον πέμπτο κύκλο τον ρόλο της Βασίλισσας Ελισάβετ θα αναλάβει η Imelda Staunton.

Η τέταρτη σεζόν του "The Crown" θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 15 Νοεμβρίου.

 

  

Με πληροφορίες από IndieWire

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γυμνό Χόλιγουντ:

Μόδα & Στυλ / Γυμνό Χόλιγουντ: Πλήρης διαφάνεια, free the nipple, ζήτω τα γυμνά σώματα. Έτσι ντύνονται πια οι σταρ.

Ξεκίνησε από τις πασαρέλες της υψηλής ραπτικής και κορυφώθηκε (πού αλλού;) τη νύχτα της τελετής των Όσκαρ. Το νέο trend στη μόδα είναι το γυμνό και, απ' ό,τι φαίνεται, ήρθε για να μείνει.
THE LIFO TEAM