The Supermodels: Ντοκιμαντέρ για τα κορυφαία μοντέλα των 80s-90s και τα παρασκήνια στον κόσμο της μόδας

The Supermodels: Ντοκιμαντέρ για τα κορυφαία μοντέλα των 80s-90s και τα παρασκήνια στον κόσμο της μόδας Facebook Twitter
0

Η Apple TV+ ανακοίνωσε τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ The Supermodels, που εξερευνά την πραγματικότητα και το παρασκήνιο του «λαμπερού κόσμου της μόδας» στην χρυσή εποχή των 80s-90s. 

Οι σχεδιαστές Gianni Versace, Karl Lagerfeld και Tom Ford βρέθηκαν στο απόγειο της δόξας και της διεθνούς αναγνώρισης, μαζί με μία θρυλική γενιά supermodels, σε μια εποχή χωρίς smartphone και social media, που τα πιο διάσημα μοντέλα ήταν γνωστά σε όλο τον κόσμο με τα μικρά τους ονόματα: Ναόμι, Λίντα, Κρίστι, Σίντι.

Η αναδρομή στο παρελθόν, συνδυάζεται με έρευνα και συνεντεύξεις από τις απόλυτες σταρ της εποχής: την Ναόμι Κάμπελ, την Σίντι Κρόφορντ, τη Λίντα Εβατζελίστα και την Κρίστι Τέρλιγκτον, που μιλούν στον φακό για την καριέρα τους, αθέατες πλευρές και άγνωστα γεγονότα. 

Την σκηνοθεσία έχει αναλάβει η βραβευμένη με δύο Όσκαρ Μπάρμπαρα Κοπλ, ενώ την παραγωγή έχουν αναλάβει οι Μπράιαν Γκρέιζερ και Ρον Χάουαρντ, μαζί με τα τέσσερα supermodels που συνεργάστηκαν για πρώτη φορά για την σειρά. 

Η σειρά επιστρέφει στην δεκαετία του 1980, όταν οι τέσσερις γυναίκες από διαφορετικές γωνιές του πλανήτη, συναντήθηκαν στη Νέα Υόρκη, στις πασαρέλες των κορυφαίων σχεδιαστών. 

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γυμνό Χόλιγουντ:

Μόδα & Στυλ / Γυμνό Χόλιγουντ: Πλήρης διαφάνεια, free the nipple, ζήτω τα γυμνά σώματα. Έτσι ντύνονται πια οι σταρ.

Ξεκίνησε από τις πασαρέλες της υψηλής ραπτικής και κορυφώθηκε (πού αλλού;) τη νύχτα της τελετής των Όσκαρ. Το νέο trend στη μόδα είναι το γυμνό και, απ' ό,τι φαίνεται, ήρθε για να μείνει.
THE LIFO TEAM