Ο Άρης Σερβετάλης και ο Μίκι Ρουρκ σε ταινία για τη ζωή του Αγίου Νεκταρίου

Ο Άρης Σερβετάλης και ο Μίκι Ρουρκ σε ταινία για τη ζωή του Αγίου Νεκταρίου Facebook Twitter
0

Ο Άρης Σερβετάλης και Μίκι Ρουρκ θα συναντηθούν κινηματογραφικά στην επόμενη ταινία της Γιελένα Πόποβιτς για την ζωή του Αγίου Νεκταρίου «Man of God» (σ.σ «Άνθρωπος του Θεού»). 

Όπως επιβεβαίωσε στο LiFO.gr η Feelgood entertainment που θα διανείμει στις αίθουσες το φιλμ, τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Αγίου Νεκταρίου θα ενσαρκώσει ο Άρης Σερβετάλης, ενώ ο Μίκι Ρουρκ θα έχει έναν πολύ μικρό ρόλο στο φιλμ. 

Η ιστορία επικεντρώνεται στις διώξεις που υπέστη ο Άγιος Νεκτάριος, χωρίς να σταματήσει το ποιμαντικό του έργο. Σύμφωνα με την εταιρεία διανομής, τα γυρίσματα ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσουν τον Απρίλιο, αλλά τελικά μετατέθηκαν για τον Ιούνιο εξαιτίας της πανδημίας.

Τον Άρη Σερβετάλη θα πλαισιώσουν γνωστοί ηθοποιοί όπως οι Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Γιάννης Στάνκογλου, Αλεξάντερ Πετρόφ, Νικήτας Τσακίρογλου, Τόνια Σωτηροπούλου και Χρήστος Λούλης. Ο Μίκι Ρουρκ θα ταξιδέψει στην Ελλάδα για τα γυρίσματα, μόλις αρθούν τα περιοριστικά μέτρα που έχουν επιβληθεί στα διακρατικά ταξίδια. 

Τη μουσική της ταινίας έχει αναλάβει ο πολυβραβευμένος συνθέτης Ζμπίγκνιου Πράισνερ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας στους κινηματογράφους, θα συμπέσει τον Νοέμβριο με την επέτειο των 100 χρόνων από την κοίμηση του Αγίου Νεκταρίου.

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Eurovision 2026: Επιστολή του BDS στους υποψηφίους του Sing for Greece για μποϊκοτάζ του διαγωνισμού

TV & Media / Eurovision 2026: Επιστολή του BDS στους υποψηφίους του Sing for Greece για μποϊκοτάζ του διαγωνισμού

Η οργάνωση απευθύνει έκκληση προς τους συμμετέχοντες να αποχωρήσουν από τον διαγωνισμό ή αν διακριθούν, να μην αναλάβουν την εκπροσώπηση της χώρας στον μουσικό διαγωνισμό
THE LIFO TEAM