Kυκλοφόρησε η νέα LIFO - Το τεύχος δωρεάν στην πόρτα σας με ένα κλικ

Kυκλοφόρησε η νέα LIFO - Το τεύχος δωρεάν στην πόρτα σας με ένα κλικ Facebook Twitter
LiFO 643 - Τα βιβλία του καλοκαιριού
0

Μόλις κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της LiFO που, εκτός από τα σημεία διανομής, μπορείτε πλέον να το παραλάβετε δωρεάν (χρέωση μόνο για τα έξοδα αποστολής), στην πόρτα σας, με ένα απλό κλικ.

Στο νέο, συλλεκτικό τεύχος της LiFO εγκαινιάζουμε τη βιβλιοφιλική μας κοινότητα με ένα ένθετο, αποσπώμενο 8σέλιδο. Τον Ιούνιο, πρώτο μήνα λειτουργίας της λέσχης ανάγνωσης, διαβάζουμε βιβλία για ηλιόλουστες χώρες, ήρωες κάτω από τον καυτό ήλιο και ταξίδια στη Μεσόγειο.

Ακόμα, ένα μεγάλο αφιέρωμα σε όλες τις νέες εκδόσεις που θα μας κρατήσουν συντροφιά φέτος το καλοκαίρι. Συγγραφείς που αγαπάμε σε νέες εκδόσεις: Ντίκενς, Τόμπσον, Γιουρσενάρ, Αλιέντε, Ευγενίδης. Οι νέες δουλειές σημαντικών Ελλήνων συγγραφέων: Χ. Χωμενίδης, Ε. Φακίνου, Σ. Δημητρίου, Γ. Μακριδάκης, Σ. Νικολαΐδου. Συγγραφείς που αξίζει να ανακαλύψετε: Ο. Τοκάρτσουκ, Μπ. Εβαρίστο, Χ. Γιανγκ, Τζ. Έ. Γουάιντμαν, Σ. Σβέιστραπ και πολλά ακόμα βιβλία που αξίζουν της προσοχής σας.

Αθηναίος της εβδομάδας ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Δημήτρης Γκιώνης.

Bonus: Τα ποδήλατα επέστρεψαν στην Αθήνα!

Δωρεάν αποστολή του νέου τεύχους στο σπίτι σας, μέσω του LiFO shop ― κάντε κλικ εδώ.

Ξεφυλλίστε online το νέο τεύχος εδώ.

 

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γυμνό Χόλιγουντ:

Μόδα & Στυλ / Γυμνό Χόλιγουντ: Πλήρης διαφάνεια, free the nipple, ζήτω τα γυμνά σώματα. Έτσι ντύνονται πια οι σταρ.

Ξεκίνησε από τις πασαρέλες της υψηλής ραπτικής και κορυφώθηκε (πού αλλού;) τη νύχτα της τελετής των Όσκαρ. Το νέο trend στη μόδα είναι το γυμνό και, απ' ό,τι φαίνεται, ήρθε για να μείνει.
THE LIFO TEAM