Φώτα, κάμερα, αντισηπτικά! Τα γυρίσματα της δημοφιλούς σειράς του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» άρχισαν ξανά και μπορεί τα σκηνικά να φαντάζουν ίδια και απαράλλαχτα, πίσω από τις κάμερες όμως όλα έχουν αλλάξει. 

 

Η κάμερα του Special Report μαζί με τον ρεπόρτερ Αντώνη Φουρλή μπήκε στο τηλεοπτικό χωριό και μίλησε με τον σκηνοθέτη Αντώνη Χαρίτο και την ηθοποιό Δανάη Λουκάκη. Όπως λέει ο Αντώνης Χαρίτος, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων μόνο οι ηθοποιοί δεν φορούν μάσκες ενώ το υπόλοιπο συνεργείο τις φορά όλη την ώρα. Στο μακιγιάζ επίσης έχουν ληφθεί επιπλέον μέτρα και κάθε ηθοποιός έχει μία σακούλα με τα δικά του πινέλα. 

 

Υποχρεωτικές αλλαγές στο σενάριο

 

«Έχουμε κόψει ερωτικές σκηνές, φιλιά, αγκαλιές, για τον πρώτο καιρό. Όχι όμως ανατροπές», παραδέχεται, προσθέτοντας πως ειδικά σε μια καθημερινή σειρά που τα σενάρια είναι πολλά, οι μικρές αλλαγές δεν συνιστούν πρόβλημα. «Αν ήταν μία κινηματογραφική ταινία τα πράγματα θα ήταν πολύ σοβαρά, γιατί ένα φιλί σε μία ταινία 90 λεπτών είναι κάτι πολύ σημαντικό. Σε μία σειρά που μπορεί να φιλιέσαι κάθε δεύτερο επεισόδιο, τρίτο, ίσως να μην είναι τόσο δύσκολο. Είναι μία προσαρμογή.»

 

 

 

Η ηθοποιός Δανάη Λουκάκη μιλά για την δική της εμπειρία και το πως ευθύνη του ενός για τον άλλον επηρεάζει την ζωή και όταν σβήνουν τα φώτα: «Είμαστε ομάδα εδώ. Είπαμε θα το κάνουμε (...) Αυτό απαιτεί ωριμότητα και σοβαρότητα. Δηλαδή εγώ δεν μπορώ να θέσω τους υπόλοιπους σε κίνδυνο και να βγω το βράδυ να παρτάρω κάπου με πάρα πολύ κόσμο. Υπάρχει εμπιστοσύνη λοιπόν. Ναι έχουμε κάνει το τεστ και ο καθένας μας προσέχει, όχι μόνο για να μην θέσει τον εαυτό του σε κίνδυνο αλλά για να μην θέσει σε κίνδυνο και τον παρτενέρ του.»

 

«Μια ωραία σκέψη που μου γεννήθηκε όντως, γιατί κάποια στιγμή μου είπαν ότι κάτι πρέπει να βρω κάτι σκηνοθετικό (...) σκέφτηκα ότι πολλές φορές αν σταματάμε τις σκηνές πριν το φιλί, στον θεατή μένει η ένταση του φιλιού μεγαλύτερη από ότι αν τη λύσουμε με ένα φιλί. Στη δική μας δουλειά οι φακοί κάνουν θαύματα», λέει ο Λευτέρης Χαρίτος.