Για τη διάγνωσή του με κορωνοϊό μίλησε ο καθηγητής Οικονομικών της Υγείας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου, Γιάννης Υφαντόπουλος, κάνοντας, μάλιστα, και μία αποκάλυψη που αιφνιδίασε τους παρουσιαστές τηλεοπτικής εκπομπής.

 

Μιλώντας στην πρωϊνή ζώνη του ΣΚΑΪ και ερωτηθείς από τους δημοσιογράφους αν προσβλήθηκε κατά το ταξίδι του στην Τσεχία, ο καθηγητής του ΕΚΠΑ απάντησε αρνητικά, εξηγώντας πως κόλλησε κατά την επίσκεψή του στο κανάλι του Φαλήρου: «Όχι, κόλλησα σε μια από τις εκπομπές του ΣΚΑΪ, όπου είχα έρθει και συμμετείχα με κάποιους συναδέλφους τους οποίους δεν θέλω, βέβαια, να κατονομάσω. Αλλά ήταν μια συγκυρία, η οποία δεν ήταν πολύ ευχάριστη», είπε ο καθηγητής του ΕΚΠΑ.

 

Ο ίδιος πρόσθεσε πως κόλλησε από κάποιον συνάδελφό του ο οποίος δεν είχε πάρει προφανώς τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, όταν βρέθηκαν σε μικρή απόσταση μεταξύ τους, σε κοινό πάνελ εκπομπής για τον κορωνοϊό.

 

Ο κ. Υφαντόπουλος σημείωσε πως νοσηλεύτηκε στον Ευαγγελισμό, παραμένοντας για 14 ημέρες σε καραντίνα, ενώ ευχαρίστησε το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου, αλλά και τους δικούς του ανθρώπους για τη στήριξη.

 

Δείτε την στιχομυθία στο 1:57

 

 

 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr