Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου έπαιξε στο φινάλε του Homeland: «Ήταν τρομερά συγκινητικό»

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου έπαιξε στο φινάλε του Homeland: «Ήταν τρομερά συγκινητικό» Facebook Twitter
0

Στην Αμερική ζει τα τελευταία χρόνια η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, όπου και εργάζεται ως ηθοποιός υπό το καλλιτεχνικό όνομα Joanna Fyllidou. 

Η νεαρή ηθοποιός, που έγινε ευρύτερα γνωστή στο κοινό από τον ρόλο της στο σίριαλ «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», εμφανίστηκε πρόσφατα στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Homeland», όπου συμμετείχε στο φινάλε του όγδοου κύκλου, παίζοντας μια Ρωσίδα κατάσκοπο.

«Το φινάλε του Homeland με άφησε πραγματικά άφωνη. Πέρα από την πλάκα. Ήταν τρομερά συγκινητικό να είμαι μέρος του φινάλε ενός σόου που βλέπω από το 2011. Και να γνωρίσω τόσο σπουδαίους ανθρώπους και καλλιτέχνες όπως οι Claire Danes, Costa Ronin, Lesli Linka και Alex Gansa. Σας ευχαριστώ από τη μεριά του κοινού και σας ευχαριστώ που με υποδεχτήκατε στην οικογένεια του Homeland», έγραψε σε μήνυμά της στο Instagram, δημοσιεύοντας στιγμιότυπα από την σκηνή στην οποία εμφανίζεται, χωρίς ωστόσο να μιλάει.

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM