Απεργία την Πρωτομαγιά

Ο Γεωργούλης στην κριτική επιτροπή του Your Face Sounds Familiar - Το ανακοίνωσαν στο «Πρωινό»

Ο Γεωργούλης στην κριτική επιτροπή του Your Face Sounds Familiar - Το ανακοίνωσαν στο «Πρωινό» Facebook Twitter
1

Ο ηθοποιός και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Γεωργούλης θα είναι στην κριτική επιτροπή του Your Face Sounds Familiar, όπως ανακοίνωσαν οι δημοσιογράφοι της εκπομπής «Πρωινό» στον ΑΝΤ1. 

Το Your Face Sounds Familiar επιστρέφει στις οθόνες και η εκπομπή «Πρωινό» γνωστοποίησε σήμερα τους δέκα παίκτες που θα διαγωνιστούν καθώς και τα μέλη της φετινής κριτικής επιτροπής. Οι δέκα παίκτες που θα διαγωνιστούν είναι οι: Ευριδίκη, Λάμπης Λιβεριάτος, Γιώργος Χρανιώτης, Στέφανος Μουαγκιέ, Νικόλας Ραπτάκης, Ηλίας Μπογδάνος, Μαρία Ανδρούτσου, Δανάη Λουκάκη, Τάνια Μπρεάζου και Κατερίνα Κουκουράκη.

Οι τέσσερις κριτές του YFSF, λοιπόν, είναι ο Αλέξης Γεωργούλης, ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο Δημήτρης Σταρόβας και η Μίρκα Παπακωνσταντίνου. Η Μιμή Ντενίση δεν θα συμμετάσχει τελικά, λόγω θεατρικών υποχρεώσεων. 

Ο Γεωργούλης στην κριτική επιτροπή του Your Face Sounds Familiar - Το ανακοίνωσαν στο «Πρωινό» Facebook Twitter

Το πρώτο γύρισμα του YFSF θα γίνει την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου και η προβολή του επεισοδίου θα ακολουθήσει την πρώτη Κυριακή του ίδιου μήνα. 

TV & Media
1

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμεντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

TV & Media / «What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμαντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

Τον Νοέμβριο του 2010, μια παρέα  ανδρών μπήκε στο σπίτι των Παν στο Μάρκχαμ του Οντάριο. Σκότωσαν τη μητέρα της Τζένιφερ και πυροβόλησαν τον πατέρα της στο κεφάλι και στον ώμο
NEWSROOM
Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Και ποιός θα εκπροσωπεί τους ψηφοφόρους του και τον ελληνικό λαό στη Ευρώπη, ευρωβουλή; Η είναι αρκετά ικανός ωστε να τα κάνει και τα δύο παράλληλα; Πόσο λάθος!!!