Ο Γεωργούλης στην κριτική επιτροπή του Your Face Sounds Familiar - Το ανακοίνωσαν στο «Πρωινό»

Ο Γεωργούλης στην κριτική επιτροπή του Your Face Sounds Familiar - Το ανακοίνωσαν στο «Πρωινό» Facebook Twitter
1

Ο ηθοποιός και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Γεωργούλης θα είναι στην κριτική επιτροπή του Your Face Sounds Familiar, όπως ανακοίνωσαν οι δημοσιογράφοι της εκπομπής «Πρωινό» στον ΑΝΤ1. 

Το Your Face Sounds Familiar επιστρέφει στις οθόνες και η εκπομπή «Πρωινό» γνωστοποίησε σήμερα τους δέκα παίκτες που θα διαγωνιστούν καθώς και τα μέλη της φετινής κριτικής επιτροπής. Οι δέκα παίκτες που θα διαγωνιστούν είναι οι: Ευριδίκη, Λάμπης Λιβεριάτος, Γιώργος Χρανιώτης, Στέφανος Μουαγκιέ, Νικόλας Ραπτάκης, Ηλίας Μπογδάνος, Μαρία Ανδρούτσου, Δανάη Λουκάκη, Τάνια Μπρεάζου και Κατερίνα Κουκουράκη.

Οι τέσσερις κριτές του YFSF, λοιπόν, είναι ο Αλέξης Γεωργούλης, ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο Δημήτρης Σταρόβας και η Μίρκα Παπακωνσταντίνου. Η Μιμή Ντενίση δεν θα συμμετάσχει τελικά, λόγω θεατρικών υποχρεώσεων. 

Ο Γεωργούλης στην κριτική επιτροπή του Your Face Sounds Familiar - Το ανακοίνωσαν στο «Πρωινό» Facebook Twitter

Το πρώτο γύρισμα του YFSF θα γίνει την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου και η προβολή του επεισοδίου θα ακολουθήσει την πρώτη Κυριακή του ίδιου μήνα. 

TV & Media
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανθή Βούλγαρη: «Είναι σοβαρό» - Θα κινηθεί νομικά για επεξεργασμένες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν με το παιδί της

TV & Media / Ανθή Βούλγαρη: «Είναι σοβαρό» - Θα κινηθεί νομικά για επεξεργασμένες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν με το παιδί της

«Φαντάσου τι μπορεί να είχε γίνει αν είχα δείξει το πρόσωπο του μωρού, τι θα γινόταν και που θα μπορούσε να παίξει» ανέφερε μεταξύ άλλων η γνωστή δημοσιογράφος
THE LIFO TEAM
Eurovision 2026: «Δεν έχει θέση στο ράφι μου» - To Nemo επιστρέφει το τρόπαιο σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το Ισραήλ

TV & Media / Eurovision 2026: «Δεν έχει θέση στο ράφι μου» - To Nemo επιστρέφει το τρόπαιο σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το Ισραήλ

Το βίντεο και η ανάρτηση του νικητή της Eurovision 2024, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την απόφαση της EBU να επιτρέψει στο Ισραήλ να συμμετάσχει στον διαγωνισμό του 2026
THE LIFO TEAM
Αρναούτη για τροχαίο Παντελίδη: «Καρφώθηκε σίδερο στον πνεύμονα μου, έσπασαν τα πλευρά μου, ήμουν κατασφαγμένη»

TV & Media / Αρναούτη για τροχαίο Παντελίδη: «Καρφώθηκε σίδερο στον πνεύμονα μου, έσπασαν τα πλευρά μου, ήμουν κατασφαγμένη»

«Βγήκε μία απόφαση που ήταν κατάφωρα άδικη» ξεκαθαρίζει στις πρώτες της δηλώσεις μετά την εκδίκαση της υπόθεσης των αποζημιώσεων για το τροχαίο δυστύχημα
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Και ποιός θα εκπροσωπεί τους ψηφοφόρους του και τον ελληνικό λαό στη Ευρώπη, ευρωβουλή; Η είναι αρκετά ικανός ωστε να τα κάνει και τα δύο παράλληλα; Πόσο λάθος!!!