The Voice of Greece: Μεγάλος νικητής ο Δημήτρης Καραγιάννης

The Voice of Greece: Μεγάλος νικητής ο Δημήτρης Καραγιάννης Facebook Twitter
2

Σχεδόν τρεις μήνες μετά την πρεμιέρα, ο μεγάλος τελικός του The Voice, ανέδειξε νικητή τον Δημήτρη Καραγιάννη με coach τον Σάκη Ρουβά.

Ο 41χρονος Δημήτρης κατάφερε να συγκινήσει το κοινό το οποίο ψήφισε αυτόν για νικητή μετά από μια συγκλονιστική ερμηνεία του «Sorry seems to be the hardest word» και να κερδίσει την Ελπίδα Γαδ από την ομάδα της Ελεωνόρας Ζουγανέλη. H τελική φάση μεταξύ των δύο έφτασε ενώ προηγήθηκαν δύο αναμετρήσεις, καθώς ο τελικός ξεκίνησε με 8 παίκτες.

Οι οκτώ διαγωνιζόμενοι που κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό ήταν οι:

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Ελπίδα Γαδ, Γιώργος Ευθυμιάδης

Πάνος Μουζουράκης: Κώστας Χειλάς

Έλενα Παπαρίζου: Έλλη Πλατάνου, Κωνσταντίνα Παπαστεφανάκη

Σάκης Ρουβάς: Κωνσταντίνος Τσιμούρης, Ειρήνη Τσοκούνογλου, Δημήτρης Καραγιάννης

Αμέσως μετά ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε τους τέσσερις από τους οκτώ διαγωνιζόμενους που πέρασαν στη δεύτερη φάση και ήταν οι Ελπίδα Γαδ, Δημήτρης Καραγιάννης, Κώστας Χειλάς και ο Γιώργος Ευθυμιάδης. Μετά τον τελικό αποκλεισμό δύο ακόμη ερμηνευτών έφτασε η ώρα για την τελική αναμέτρηση και ο Δημήτρης Καραγιάννης, κέρδισε ένα δισκογραφικό συμβόλαιο και ένα αυτοκίνητο.

Οι ερμηνείες των δύο παικτών του τελικού:

 
 

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά τη νίκη του, ο Δημήτρης Καραγιάννη είπε: «Ζω το όνειρο. Δεν το περίμενα. Ακόμα δεν το πιστεύω. Είμαι σε μια έκσταση».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Οι πρώτες δηλώσεις του Δημήτρη Καραγιάννη, μετά τη νίκη του στο #TheVoiceGR

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΣΚΑΪ TV (@skaitv.gr) στις

Η στιγμή που ανακοινώθηκε ο νικητής:

 
TV & Media
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Δεν έβλεπα Voice φέτος, ούτε και κανείς άλλος νομίζω. Τώρα κατάλαβα τον λόγο. (Τί εννοείτε ''συγκλονιστική ερμηνεία''; Ο άνθρωπος είναι εντελώς παράφωνος!)
Τι εννοείς παράφωνος;.....στη χώρα που απλώς ό,τι δηλώνεις πως είσαι, είσαι - ο άνθρωπος αυτός δήλωσε «τραγουδιστής»!...Οι εγχώριοι τηλεοπτικοί διαγωνισμοί επιβεβαιώνουν ξεκάθαρα την φύση της ιδιοσυγκρασίας μας, πως τους πραγματικά ταλαντούχους και αληθινά άξιους τους τρώει η μαρμάγκα!...Τουλάχιστον ο συγκεκριμένος διαγωνισμός, έχω την εντύπωση (γιατί ό,τι παρακολούθησα ήταν αποσπασματικά εν μέσω ζάπινγκ), παρουσίασε και ρεπερτόριο κάποιας ποιότητας εν αντιθέσει με τους άλλους που πήξανε στα μπουζουκοτράγουδα και μόνο οι λουλουδούδες και τα γκαρσόνια που ανοίγουν ζαμπάνιες έλειπαν από τη σκηνή (πλάνο)!...