Χιλιάδες Έλληνες δήλωσαν συμμετοχή στα φετινά ριάλιτι και τα τηλεπαιχνίδια - Ποιο πρόγραμμα έσπασε ρεκόρ

Χιλιάδες Έλληνες δήλωσαν συμμετοχή στα φετινά ριάλιτι και τα τηλεπαιχνίδια - Ποιο πρόγραμμα έσπασε ρεκόρ Facebook Twitter
To τρέιλερ του GNTM
4

Η τηλεοπτική σεζόν ξεκινά νωρίς φέτος με τα πρώτα προγράμματα και σόου να κάνουν πρεμιέρα αυτή την Κυριακή. Τα ριάλιτι και τα τηλεπαιχνίδια έχουν και φέτος την τιμητική τους και εκτός από τηλεθεατές φαίνεται πως συγκεντρώνουν και ενδιαφέρον στις συμμετοχές.

Από το τηλεοπτικό τοπίο φέτος απουσιάζουν τα ριάλιτι επιβίωσης όπως το Survivor, αλλά υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές για όσους θέλουν να δοκιμάσουν την τύχη τους ως παίκτες, που οι συμμετοχές φέτος σπάνε ρεκόρ.

Το ρεπορτάζ της Αφροδίτης Γραμμέλη για το protothema.gr είναι ενδεικτικό καθώς καταγράφει πόσοι έδειξαν ενδιαφέρον να συμμετάσχουν σε μερικά από τα πιο δημοφιλή τηλεοπτικά προγράμματα των καναλιών.

Τα επίδοξα μοντέλα για τον δεύτερο γύρο GNTM που κάνει πρεμιέρα αυτή την Κυριακή ήταν περίπου 10.000.

Το «Voice» που ετοιμάζεται για την τέταρτη σεζόν του είχε 17.000 αιτήσεις.

Το «X Factor» με τη Δέσποινα Βανδή στο Open  θα κάνει πρεμιέρα στις 11 Σεπτεμβρίου έχοντας σχεδόν 7 χιλιάδες συμμετοχές, αλλά όπως σημειώνει το ρεπορτάζ 6 χιλιάδες βρέθηκαν άμεσα εκτός pre casting και μόλις 16 είναι φιναλίστ στο live.

Το talent shoy The final 4» με τη Ζέτα Μακρυπούλια του ΑΝΤ1 έχει ήδη 4.500 συμμετοχές.



Βασιλιάς είναι όμως το «Master Chef» που αν και αργεί ακόμη να κάνει πρεμιέρα στο Star έχει 18.000.

Τέλος το «Shopping Star» έχει σύνολο 25.000 συμμετοχές, αλλά σημειώνεται πως από αυτές είναι στην αναμονή πολλές από περασμένες σεζόν.

Το τηλεπαιχνίδι «Τροχός της τύχης» με τον Πέτρο Πολυχρονίδη και την Βάλια Χατζηθεοδώρου,  έχει ξεπεράσει τις 40 χιλιάδες συμμετοχές μετά από πέντε σεζόν.


Το «Ρουκ Ζουκ» με την Ζέτα Μακρυπούλια στον ΑΝΤ1 έχει συνολικά 7 χιλιάδες συμμετοχές ενώ το «Still Standing» με τη Μαρία Μπεκατώρου έχει πάνω από 11 χιλιάδες σε αναμονή.

Στον Alpha μετράνε 3,5 χιλιάδες συμμετοχές για το «Πάνω Κάτω» με τον Χρήστο Φερεντίνο. Στον ΣΚΑΪ για το «Guess my age» με τον Γιώργο Λιάγκα έχουν 4.000, ενώ το «Boom» έχει 1000 αλλά με ιδιαίτερα ανοδική τάση από την ημέρα που ανακοινώθηκε πως ο παρουσιαστής θα είναι ο Σάκης Τανιμανίδης. Τέλος, ο «Αδύναμος κρίκος» με τον Τάσο Τρύφωνος  μέσα σε μόλις δέκα ημέρες ξεπέρασε τις 1.000 αιτήσεις.

Με πληροφορίες από protothema.gr

TV & Media
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Eurovision 2026 - Α' Ημιτελικός: Οι LELEK εντυπωσίασαν με την ethno pop εμφάνιση και το «Andromeda»

TV & Media / Eurovision 2026 - Α' Ημιτελικός: Οι LELEK εντυπωσίασαν με την ethno pop εμφάνιση και το «Andromeda»

Το «Andromeda» συγκαταλέγεται ήδη ανάμεσα στα τραγούδια που κινούνται καλά στα στοιχήματα, με πολλούς να θεωρούν ότι οι LELEK έχουν καταφέρει να συνδυάσουν με επιτυχία την παράδοση με έναν σύγχρονο ευρωπαϊκό ήχο
THE LIFO TEAM
Οι παρουσιαστές του late night μαζεύτηκαν γύρω από τον Στίβεν Κόλμπερτ πριν σβήσει το Late Show

TV & Media / Ο Τζίμι Κίμελ, ο Τζίμι Φάλον, ο Τζον Όλιβερ και ο Σεθ Μάιερς βρέθηκαν στο πλατό του Στίβεν Κόλμπερτ λίγο πριν από το τελευταίο Late Show

Λίγο πριν πέσει η αυλαία για το Late Show, το Strike Force Five ξαναβρέθηκε στο πλατό και μετέτρεψε το αντίο του Κόλμπερτ σε σχόλιο για την κρίση του late night, το YouTube, τα τηλεοπτικά δίκτυα και τον πιο εμμονικό τηλεθεατή τους: τον Ντόναλντ Τραμπ.
THE LIFO TEAM
Το Euphoria μπήκε στο OnlyFans και οι πραγματικές δημιουργοί αντιδρούν

TV & Media / Το Euphoria μπήκε στο OnlyFans και οι πραγματικές δημιουργοί αντιδρούν

Στην τρίτη σεζόν του Euphoria, η Κάσι της Σίντνεϊ Σουίνι ξεκινά λογαριασμό στο OnlyFans για να χρηματοδοτήσει τον γάμο της με τον Νέιτ. Δημιουργοί που εργάζονται πραγματικά στην πλατφόρμα κατηγορούν τώρα τη σειρά του HBO ότι παρουσιάζει την εργασία στο σεξ σαν καρικατούρα, αναπαράγοντας στερεότυπα που οι ίδιες προσπαθούν εδώ και χρόνια να πολεμήσουν.
THE LIFO TEAM
Το Adolescence σάρωσε τα BAFTA και έγινε η τηλεοπτική ιστορία της χρονιάς

TV & Media / Το Adolescence σάρωσε τα BAFTA και έγινε η τηλεοπτική ιστορία της χρονιάς

Το Adolescence ήταν ο μεγάλος νικητής των BAFTA TV Awards, κερδίζοντας τέσσερα βραβεία και σπάζοντας το ρεκόρ για τις περισσότερες νίκες σε μία τελετή. Ο Στίβεν Γκράχαμ τιμήθηκε με το βραβείο Α' Ανδρικού Ρόλου, ενώ ο 16χρονος Όουεν Κούπερ έγινε ο νεότερος νικητής στην κατηγορία Β' Ανδρικού Ρόλου.
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια