Το Peaky Blinders επιστρέφει - Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της νέας σεζόν

Το Peaky Blinders επιστρέφει - Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της νέας σεζόν Facebook Twitter
0

Το πρώτο τρέιλερ της πέμπτης σεζόν των Peaky Blinders έδωσε στη δημοσιότητα το BBC. 

Παρότι δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή η ημερομηνία προβολής των νέων επεισοδίων το BBC μοιράστηκε το τρέιλερ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέροντας: «Η δύναμη έχει τίμημα. Ετοιμαστείτε για τα νέα επεισόδια των #PeakyBlinders, που έρχονται σύντομα στο @BBCOne και στο @BBCiPlayer».

 

Τα νέα επεισόδια διαδραματίζονται στο τέλος της δεκαετίας του 1920. «Είναι η εποχή της ανόδου του εθνικισμού, του λαϊκισμού, του φασισμού και του ρατσισμού, που σαρώνουν τον κόσμο» ανέφερε μεταξύ άλλων ο δημιουργός της σειράς Στίβεν Νάιτ νωρίτερα αυτόν τον μήνα στο Λονδίνο. «Βλέπετε τον κόσμο σήμερα και πραγματικά ελπίζω πως οι άνθρωποι θα καταλάβουν τις συνέπειες όσων έγιναν τότε», υπογράμμισε χαρακτηριστικά. 

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, στο καστ, δίπλα στους Κίλιαν Μέρφι, Έλεν ΜακΡόρι, Πολ Άντερσον, Σόφι Ραντλ, Τζο Κόουλ, θα προστεθούν οι Σαμ Κλάφλιν, Άνια Τέιλορ-Τζόι και Μπράιαν Γκλίσον. 

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM