20χρονη influencer «αποχαιρετά» τους followers καθώς παλεύει με σπάνια μορφή καρκίνου

Influencer Elena Huelva fighting rare form of bone cancer bids farewell to followers in emotional video Facebook Twitter
0

Η Ισπανίδα influencer Elena Huelva συγκλόνισε τους followers της αποκαλύπτοντας πως ο καρκίνος της έχει επεκταθεί, σε ένα βίντεο που ερμηνεύεται από πολλούς ως «αποχαιρετιστήριο». 

Η μόλις 10 ετών Huelva, καταγράφει σχεδόν από την αρχή τη μάχη με τη νόσο, αφότου διαγνώστηκε με μια σπάνια μορφή καρκίνου των οστών, το σάρκωμα Ewing, το 2016. 

Έκτοτε μοιράζεται βίντεο από τις θεραπείες και την πρόοδο της κατάστασής της, με τους εκατοντάδες χιλιάδες ακολούθους στο Instagram. 

Όμως στπ βίντεο που μοιράστηκε την Κυριακή, η Elena ανακοίνωσε δυσάρεστα νέα: «Βρήκαν πως ο καρκίνος έχει εξαπλωθεί στην τραχεία μου, το οποίο είναι πολύ επικίνδυνο, όπως ξέρετε, γιατί εκεί αναπνέουμε. Δεν χρειάζεται να πω πολλά περισσότερα.»

«Ό,τι κι αν συμβεί, ξέρω ότι η ζωή μου δεν ήταν μάταιη, γιατί αγωνίστηκα και πέτυχα αυτό που ήθελα, να ευαισθητοποιήσω τον κόσμο για την ασθένεια. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι έχω ήδη κερδίσει. Με όλη την αγάπη και τους ανθρώπους που έχω στο πλευρό μου, έχω ήδη κερδίσει. Στο τέλος της ημέρας, η ζωή είναι να ζεις και να δημιουργείς αναμνήσεις με τους ανθρώπους, και έχω πολλές καλές αναμνήσεις με πολλούς υπέροχους ανθρώπους και πολλά άλλα πράγματα. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για όλη τη στοργή που πάντα μου δίνατε. Σας αγαπώ. »

Στο κλιπ, η Helena μιλούσε από το κρεβάτι του νοσοκομείου της με ορατούς διάφορους σωλήνες. Η ίδια έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης: «Ήθελα να αφήσω αυτό το βίντεο εδώ, γιατί στο τέλος της ζωής είναι οι αναμνήσεις που παίρνουμε, οι άνθρωποι, η αγάπη, και έχω ήδη κερδίσει. Για την αγάπη, για τον αγώνα, για τους ανθρώπους, για πάντα». 

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ