Την ντρόπιασε για το σώμα της μπροστά σε όλους, στο γυμναστήριο - Τώρα, η ηθοποιός του απαντά

0

Η ηθοποιός Τζαμίλα Τζαμίλ ποτέ δεν έκρυψε τη σχέση της με το σώμα της, ειδικά όταν χρειάστηκε να υποβληθεί σε διετή θεραπεία για τις κρίσεις άσθματος. Δεν έκρυψε επίσης ότι η κορτιζόνη την «φόρτωσε» με αρκετά περιττά κιλά, τα οποία προσπαθεί να χάσει χωρίς ακρότητες και υπερβολές.

Μέχρι τη μέρα που ένας άντρας θεώρησε σωστό να την πλησιάσει μπροστά σε όλους στο γυμναστήριο και της πει δημοσίως την άποψη του για το σώμα της. 

«Ό,τι έφευγα από το γυμναστήριο, όταν ένας άντρας που δεν γνώριζα, με πλησίασε και με ρώτησε τι είδος άσκησης έκανα λίγο πριν. Του απάντησα ότι έκανα στατικό ποδήλατο, μια άσκηση που με βοηθάει να καταπολεμήσω το άγχος και ακριβώς γι' αυτόν τον λόγο πηγαίνω και στο γυμναστήριο. Και τότε ήταν που χωρίς κανέναν δισταγμό αποφάσισε να μου πει ότι με βλέπει να συχνάζω εκεί. 

Κι ότι κάθε φορά που με βλέπει, κάθε φορά, όμως, σκέφτεται πόσο κρίμα είμαι. "Σε βλέπω και σκέφτομαι πόσο κρίμα είναι. Σκέφτομαι, "Θα μπορούσε να δείχνει υπέροχη. Και θα μπορούσε να κάνει τόσα πράγματα για να βελτιώσει την εικόνα της". Και κάπως έτσι με ντρόπιασε μπροστά σε όλους στο γυμναστήριο», εξηγεί η ηθοποιός σε ένα βίντεο που φρόντισε να μοιραστεί με followers και φίλους στα social media. 

«Λοιπόν, ΜΗΝ το κάνετε αυτό. Μην πηγαίνετε σε κάποιον και κάνετε προβολή της δικής σας άποψης για το ξένο σώμα πάνω του! Μην το κάνετε σε γυναίκες, μην το κάνετε σε άντρες, μην το κάνετε σε κανέναν αυτό το πράγμα. Ποτέ! Νομίζω ότι αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο πολύς κόσμος, ενώ θέλει να πάει στο γυμναστήριο, απλώς δεν το τολμά ποτέ! Επειδή κάποιος θα πεταχτεί για να τους κρίνει. Γενικώς, μην ενοχλείτε κανέναν στο γυμναστήριο», λέει η ηθοποιός. 

Η Τζαμίλ, που τα λόγια της ενθάρρυναν πολλούς, όπως είπε γνωρίζει το σώμα της και τις ατέλειες του, αλλά εννοεί να μην αφήνει κανέναν να ασχολείται μ' αυτό και να κάνει το παραμικρό σχόλιο. Είτε για την ίδια είτε για οποιονδήποτε βρίσκεται κοντά της και του συμβαίνει κάτι τέτοιο... 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ