Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblocker για να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενο και τις υπηρεσίες μας. Δείτε πώς.
Βρήκατε κάποιο λάθος ή παράλειψη;     Επικοινωνήστε μαζί μας  »
22.09.2018
Η Σοφία Χατζηπαντελή, το μοντέλο με τα ασυνήθιστα φρύδια, για πρώτη...

Η Σοφία Χατζηπαντελή, το μοντέλο με τα ασυνήθιστα φρύδια, για πρώτη φορά απαντά στην κριτική

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ, Η ΝΕΑΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΣΚΛΗΡΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΤΟΜ BULLYING ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA: ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΕΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΚΡΙΤΕΣ ΤΗΣ

Πριν από δύο χρόνια, η Σοφία Χατζηπαντελή αποφάσισε να μην επέμβει ξανά στην έντονη τριχοφυΐα των φρυδιών της και να αγαπήσει το πρόσωπό της ακριβώς έτσι όπως είναι, ακόμη κι αν της στοίχιζε σε συνεργασίες, χρήματα και κυρίως σε εντονότατη κριτική στα social media. 

 

Μέχρι σήμερα απαντούσε σποραδικά σε κάποια από τα posts της στο Instagram, όμως, για πρώτη φορά εξηγεί γιατί δεν αλλάζει γνώμη και γιατί επιμένει να αφήνει τα έντονα φρύδια της να γίνουν το σήμα κατατεθέν της.

 

«Πάντα είχα μία διαφορετική φιλοσοφία για όλα. Από τον τρόπο που ντυνόμουν, μέχρι το πώς θέλω να φαίνεται το πρόσωπό μου. Δεν θέλω να βγάλω τα φρύδια μου, λοιπόν. Μου αρέσουν. Τα φρύδια μου είμαι εγώ που επαναστατώ σε όποιον μου λέει τι να κάνω. Άνθρωποι απ' όλον τον κόσμο με πλησιάζουν, λέγοντας μου ότι αυτό που κάνω τους εμπνέει», λέει η Χατζηπαντελή. 

 

Η ίδια, πολύ έξυπνα, παρατηρεί έγινε η αφορμή για μία συζήτηση που αφορούσε τα πρότυπα ομορφιάς και κάποια στιγμή έπρεπε να γίνει. Και το χειρότερο; Όπως εξηγεί, δεν υπάρχει περίπτωση κάθε πρωί να μην ξυπνήσει, ανακαλύπτοντας εκατοντάδες αρνητικά -έως χυδαία- σχόλια για την εμφάνισή της. 

 

«Και φυσικά όλα τους είναι το κίνητρο μου για να συνεχίσω. Με το να αποδέχομαι τον εαυτό μου ακριβώς όπως είναι, χωρίς να χρειάζεται να απολογηθώ σε κανέναν γι' αυτό, μου δίνει τρομακτικό έλεγχο πάνω σ' όλη αυτή τη άρνηση, κι αυτό; Είναι ανεκτίμητο», καταλήγει γεμάτη αυτοπεποίθηση η Χατζηπαντελή. 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
4 σχόλια
Ταξινόμηση:
Προηγούμενα 1 Επόμενα
Jerzy Jerzy 13.9.2018 | 20:48
Καλά. Όλα για τη δημοσιότητα γίνονται και τα υπόλοιπα περί αυτοδιάθεσης έρχονται μετά. Δε με πείθει ότι σήκωσε την παντιέρα "καταρρίψτε τα πρότυπα ομορφιάς".
avatar Γιώργος 14.9.2018 | 12:10
Τα ματιά της σε συνδυασμό με τα φρύδια της εκπέμπουν έντονο ερωτισμό .
avatar Γράφων 14.9.2018 | 15:29
Απορία.

Όταν το προϊόν που πουλάς είναι η εξωτερική σου εμφάνιση (διότι η κα Χατζηπαντελή δεν είναι η νέα Κιουρί, εικόνα πουλάει) περιμένεις να έχεις μόνο θετικά σχόλια;
Ή, να το πούμε αλλιώς, αν η Coca Cola ή η Lidl έχουν haters για τα προϊόντα τους γιατί να μην η κα Χατζηπαντελή για τα φρύδια της;
avatar Βεβαιως 14.9.2018 | 15:48
Θα ελεγα να τους γραψει στα φρυδια της!
Προηγούμενα 1 Επόμενα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ/ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ/ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CITY GUIDE/ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ/ΠΡΟΣΦΑΤΑ