Ζωνιανά: Νέα αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό των δραστών που ξυλοκόπησαν τον Ελληνοκαναδό

Ζωνιανά: Νέα αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό των δραστών που ξυλοκόπησαν τον Ελληνοκαναδό Facebook Twitter
Φωτ: Eurokinissi
0

Τα ξημερώματα της Τρίτης πραγματοποιήθηκε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στα Ζωνιανά, το χωριό καταγωγής και κατοικίας ενός από τους δύο δράστες του ξυλοδαρμού του 49χρονου ομογενή από τον Καναδά Εμμανουήλ Κακουλάκη.

Ο ξυλοδαρμός του 49χρονου ομογενή από τον Καναδά έγινε πριν από έναν μήνα στο κέντρο του Ηρακλείου, με τους αστυνομικούς της Κρήτης να έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη των δραστών χωρίς όμως αποτέλεσμα έως σήμερα.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, η επιχείρηση δεν απέδωσε καρπούς, αφού ο 31χρονος φερόμενος ως δράστης πιθανολογείται ότι έχει φύγει από την Κρήτη. Πρόκειται για τη δεύτερη απόπειρα της αστυνομίας να πιάσει στον ύπνο τον 31χρονο χωρίς επιτυχία.

Υπενθυμίζεται ότι ο 49χρονος με καταγωγή από τα Ανώγεια έχει ήδη καταθέσει στην ανακρίτρια Ηρακλείου, ενώ εξ αρχής είχε ζητήσει τη συνδρομή της δικαιοσύνης και είχε αρνηθεί την επιλογή του “σασμού” με τους δράστες.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

The Upfront Initiative 2025: H ατζέντα του συνεδρίου και όλοι οι ομιλητές

Ελλάδα / The Upfront Initiative 2025: H ατζέντα του συνεδρίου και όλοι οι ομιλητές

65 σημαντικοί ομιλητές, 15 πάνελ, fireside chats και ομιλίες, ένα αναπάντεχο stand-up comedy break και πολλές ακόμα εκπλήξεις στο ολοήμερο συνέδριο για την ισότητα, τη συμπερίληψη, την ποικιλομορφία και την ορατότητα στον εργασιακό χώρο και την κοινωνία.
LIFO NEWSROOM
Λέκκας για τους σεισμούς στην Εύβοια: Δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος ανησυχίας

Ελλάδα / Λέκκας για τους σεισμούς στην Εύβοια: Δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος ανησυχίας

Ο καθηγητής Γεωλογίας και πρόεδρος του ΟΑΣΠ τόνισε ότι η σεισμική συμπεριφορά αυτή είναι αναμενόμενη, με δονήσεις της τάξεως των 4 έως 5 Ρίχτερ να διαρκούν συνήθως τρεις έως πέντε ημέρες
LIFO NEWSROOM