Ζάκυνθος: Οι κάμερες κατέγραψαν ποιοι πυροβόλησαν και σκότωσαν σκύλο - Δύο συλλήψεις

Ζάκυνθος: Οι κάμερες κατέγραψαν ποιοι πυροβόλησαν και σκότωσαν σκύλο - Δύο συλλήψεις Facebook Twitter
1

Δύο ημεδαποί συνελήφθησαν από την Ασφάλεια Ζακύνθου, καθώς, όπως φαίνεται, είναι αυτοί που πυροβόλησαν ένα αδέσποτο σκυλί πριν δύο ημέρες στην περιοχή του Λαγανά.

Ο 73χρονος και ο 63χρονος, που κρατούνται στο ΑΤ Ζακύνθου, κατηγορούνται για παραβάσεις του νόμου για τα δεσποζόμενα και αδέσποτα ζώα συντροφιάς, αλλά και για παράνομη οπλοκατοχή.

Οι δράστες εντοπίστηκαν μέσα από κάμερες καταστήματος που υπήρχαν στην περιοχή και σε έρευνα που ακολούθησε στην κατοικία τους, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα κυνηγητικό όπλο και ένα αεροβόλο τα οποία κατείχαν παράνομα.

Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποίησε το Τμήμα Ασφαλείας Ζακύνθου.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ BYRON ΔΙΑΣΩΣΕΙΣ ΣΠΙΤΙΑ ΙΧ ΕΚΓΥΟΣ

Ελλάδα / Κακοκαιρία Byron: Δραματικές διασώσεις από σπίτια και αυτοκίνητα - Έγκυος σε σπίτι που πλημμύρισε

Διάσωση οικογένειας από ρεματιά στη Μάνδρα – «Έχουν πλημμυρίσει σπίτια στη Νέα Πέραμο, δεν κινδυνεύσαν άνθρωποι» - Πιθανή η υπερχείλιση του Σαρανταπόταμου στην Ελευσίνα - Πάνω από 300 κλήσεις για βοήθεια στην Πυροσβεστική
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια