Υπόθεση Παντελή Παντελίδη: Η νέα κατάθεση για την θέση του οδηγού που εξετάζει η εισαγγελία

Υπόθεση Παντελή Παντελίδη: Η νέα κατάθεση για την θέση του οδηγού που εξετάζει η εισαγγελία Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Η κατάθεση ενός 50χρονου ο οποίος ήταν σερβιτόρος στο σπίτι στην Γλυφάδα, όπου πέρασε την τελευταία νύχτα ο τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης πριν το τροχαίο δυστύχημα, εξετάζεται από την Εισαγγελία.

Σύμφωνα με το protothema.gr, στην κατάθεση που έδωσε ο 50χρονος σερβιτόρος, υποστήριξε ότι η Φ.Κ ήταν στη θέση του οδηγού το επίμαχο βράδυ.

«Βρισκόμουν στο σπίτι εκεί που παιζόταν το παιχνίδι. Σέρβιρα ποτά. Ο Παντελίδης έπαιζε πόκερ φαινόταν μεθυσμένος. Κατά τις 7:30 το πρωί σηκώθηκαν να φύγουν. Τους άνοιξα την πόρτα για να φύγουν. Ήταν τόσο μεθυσμένος που σκόνταψε και έπεσε, πήγα και τον σήκωσα και τον βοήθησα και μπήκε στη θέση του συνοδηγού. Στη θέση του οδηγού μπήκε η Φ. και πίσω έκατσε η Μ. Μετά γύρισα στο σπίτι μου. Αυτά ξέρω. Δεν με κάλεσε κανείς να καταθέσω» κατέθεσε ο 50χρονος.

Σχετικά με την απόφαση του να καταθέσει εκ των υστέρων είπε ότι «Τον Οκτώβριο του '20 μου τηλεφώνησε ο δικηγόρος της οικογένειας ο κ. Λύτρας και συναντηθήκαμε. Μου έδειξε φωτογραφία ότι βρισκόμουν στο σπίτι και μου ζήτησε να καταθέσω όσα ήξερα και εγώ κατέθεσα αυτά που ξέρω».

Την ίδια ώρα, η πλευρά της Φ.Κ αναμένεται μέχρι την Τρίτη το πρωί να καταθέσει στην Εισαγγελία υπόμνημα στο οποίο ουσιαστικά θα αντικρούει την κατάθεση του 50χρονου σερβιτόρου και θα δίνει τη δική της εκδοχή για το τι έγινε το μοιραίο βράδυ.

Σημειώνεται ότι, αύριο είχε προσδιοριστεί η εκδίκαση των αγωγών που έχουν καταθέσει όλες οι πλευρές για χρηματικές αποζημιώσεις ωστόσο λόγω πανδημίας η διαδικασία δεν θα διεξαχθεί.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Νέος πραγματογνώμονας για την έκρηξη μετά τη σύγκρουση των τρένων

Ελλάδα / Τέμπη: Νέος πραγματογνώμονας για την έκρηξη μετά τη σύγκρουση των τρένων

Συγγενείς των θυμάτων υποστηρίζουν πως η έκρηξη που προκλήθηκε τη στιγμή του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών δεν δικαιολογεί το γνωστό, νόμιμο φορτίο της εμπορικής αμαξοστοιχίας
NEWSROOM