Υπόθεση Novartis - Σάμπυ Μιωνής: Κατέθεσε στοιχεία για δόλια στοχοποίησή του

Υπόθεση Novartis - Σάμπυ Μυωνής: Κατέθεσε στοιχεία για δόλια στοχοποίησή του Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ
0

Νέα στοιχεία για ύπαρξη οργανωμένου σχεδίου στοχοποίησης του ιδίου και του δικηγόρου του, Σταύρου Παπασταύρου κατέθεσε για δεύτερη ημέρα στην ανακρίτρια του Ειδικού Δικαστηρίου ο Σάμπυ Μιωνής.

Ο επιχειρηματίας κατέθετε επί συνολικά 14 ώρες στην ανακρίτρια του Ειδικού Δικαστηρίου Κωνσταντίνα Αλεβιζοπούλου, που ερευνά την υπόθεση της Νοvartis, με κεντρικό πρόσωπο τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.

Στην κατάθεσή του, αναφέρθηκε σε διάλογο που είχε με δικηγόρο, φίλο του Παπαγγελόπουλου, τον οποίο και κατονόμασε υποστηρίζοντας ότι του επιβεβαίωσε την επιχείρηση στοχοποίησης σε βάρος του, που και ο ίδιος έχει καταγγείλει ενώπιον της  δικαιοσύνης.


Επιπλέον, ο επιχειρηματίας προσκόμισε σειρά νέων στοιχείων από τα οποία, όπως είπε, προκύπτει ότι στοχοποίησαν τον ίδιο και τον Άγγελο Μεταξά για λόγους εκβίασης, για να τους πάρουν 350.000 ευρώ και τον Σταύρο Παπασταύρου για πολιτικούς λόγους, λόγω της δράσης του με τη Νέα Δημοκρατία, της σχέσης του με τον Αντώνη Σαμαρά και της φιλίας του με την Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη.

Συγκεκριμένα σημείωσε ότι η ομάδα που είχε στοχοποιήσει τον ίδιο, σκοπό είχε την αποκόμιση χρημάτων, ενώ παράλληλα «πουλούσε» στην τότε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ την πολιτική εμπλοκή του δικηγόρου Σταύρου Παπασταύρου λόγω των πολιτικών σχέσεων με τη Νέα Δημοκρατία και συγκεκριμένα πρόσωπα.

Eπίσης, υπέβαλε συμπληρωματικά στοιχεία που αναδεικνύουν πιθανή διασύνδεση των Εισαγγελέων της Διαφθοράς με την εγκληματική συμμορία που είχε ως επικεφαλής τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, ενώ ζήτησε επίσης  τη διερεύνηση του ρόλου των Εισαγγελέων Διαφθοράς και την ποινική αξιολόγηση ενεργειών τους.

Η ανακρίτρια του Ειδικού Δικαστηρίου από την πλευρά της συνεχίζει την εξέταση των μαρτύρων στο πλαίσιο της πλήρους διερεύνησης της σοβαρής αυτής υπόθεσης.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ