Υπό έλεγχο φωτιά στις Αχαρνές

Υπό έλεγχο φωτιά στις Αχαρνές Facebook Twitter
0

Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το πρωί σε βιοτεχνία απορρυπαντικών, στην οδό Μενελάου Λουντέμη, στις Αχαρνές Αττικής, ενώ, πριν από λίγο, ένας υπάλληλος της επιχείρησης διακομίστηκε με αναπνευστικά προβλήματα σε νοσοκομείο, με ασθενοφόρο. Στο σημείο επιχειρούν αυτή την ώρα 25 πυροσβέστες με 7 οχήματα.

 


Παράλληλα, το Πυροσβεστικό Σώμα αντιμετώπισε σε όλη την Ελλάδα, το τελευταίο 24ωρο, 23 πυρκαγιές συνολικά, εκ των οποίων οι 8 ήταν αγροτοδασικές και οι 15 αστικές.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εθνικιστική Νεολαία Θεσσαλονίκης: Email μητέρας 16χρονου οδήγησε στις συλλήψεις των νεοναζί

Ελλάδα / Εθνικιστική Νεολαία Θεσσαλονίκης: Email μητέρας 16χρονου οδήγησε στις συλλήψεις των νεοναζί

«Τα παιδιά μας κινδυνεύουν από νεοναζί» - Μητέρα 16χρονου αποκάλυψε στις Αρχές τη δράση της ακροδεξιάς ομάδας «Defend Salonica» στη Θεσσαλονίκη, στέλνοντας 124 αρχεία συνομιλιών από το Telegram
LIFO NEWSROOM