Νέα στοιχεία στην υπόθεση της άγριας επίθεσης που δέχθηκε ο σταθμάρχης του Μετρό στην Ομόνοια από δύο αδέρφια, ηλικίας 17 και 15 ετών, έρχονται στο φως της δημοσιότητας όσο περνούν οι ημέρες. 

 

Ενώ οι δύο ανήλικοι ετοιμάζουν τις απολογίες τους, στην υπόθεση εκτός από τον ειδικό φρουρό φέρεται να εμπλέκεται κι άλλο πρόσωπο. Οι δύο νεαροί συνελήφθησαν το βράδυ της Παρασκευής, ενώ μαζί με αυτούς συνελήφθη και ένας ειδικός φρουρός, γνώριζε τι έχει γίνει αλλά αντί να ενημερώσει την υπηρεσία του, βοηθούσε τους δύο νεαρούς να αποφύγουν τη σύλληψη, ενημερώνοντάς τους για τις έρευνες της αστυνομίας.

 

Ωστόσο, φαίνεται πως ο ειδικός φρουρός δεν ήταν ο μόνος που ήξερε τι είχε συμβεί. Αυτό γιατί, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Open ένα ακόμη πρόσωπο φαίνεται πως συμμετείχε στην συγκάλυψη του θέματος, δίνοντας μάλιστα και οδηγίες για πώς θα κρύψουν την πράξη τους.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη δικογραφία η μητέρα φέρεται να συνομιλεί με ένα φιλικό ή συγγενικό πρόσωπο πολλές φορές μέσα στην ημέρα και να περιγράφει την κατάσταση και στους φόβους της.

 

Μάλιστα, αυτό το πρόσωπο ενώ φέρεται να γνωρίζε ποιοι είναι οι δράστες σε καμιά περίπτωση δεν συμβουλεύει την μητέρα να παραδοθούν και να ζητήσουν συγγνώμη. «Σου είπα θα ακούσεις πολλά, θα πουν πολλά για να φοβηθείτε. Αφού δεν έχουν έρθει μπορεί να μην τους έχουν ταυτοποιήσει ακόμα. Ασε τους να λένε», φέρεται να λέει, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Open.

 

Οι διάλογοι με τον ειδικό φρουρό

 

Όπως φαίνεται στις τηλεφωνικές επαφές με την μητέρα, ο ειδικός φρουρός φαίνεται πως έδινε συμβουλές για το πώς θα κινηθούν μετά την επίθεση, αναφέρει ο ΣΚΑΪ, που φέρνει στη δημοσιότητα συνομιλίες.

 

Ειδικός Φρουρός: Λοιπόν, άκου να δεις, αυτή την ψάχνουν όλοι γιατί είναι βαρβάτη σύλληψη. Κατ΄αρχήν μην βγουν από το σπίτι. Μην κάνουν το αστείο να το κουνήσουν από το σπίτι, αν δεν μιλήσεις με το δικηγόρο. Ούτε τι να σου πω, να πετάξουν τα σκουπίδια

Μητέρα: Ναι

Ειδικός Φρουρός: Για να μην πέσουν σε κανένα μ... ασφαλίτη και πως φέρονται βλέπεις γιατί ακούνε για οπαδικά. Είδες τι είπαν τώρα στην τηλεόραση μόλις

Μητέρα: Όχι

 

Σε κάποια άλλη στιγμή η μητέρα των ανήλικων φέρεται να ενημερώνει τον ειδικό φρουρό για ένα αυτοκίνητο που πέρασε έξω από το σπίτι, ώστε να διαπιστώσει αν ανήκει στην ΕΛ.ΑΣ.

 

Μητέρα: ΥΝΧ ...

Ειδικός Φρουρός: ΝΧ που λέμε Νικόλας;

Μητέρα: Νικόλας Χ

Ειδικός Φρουρός: Όχι Μ;

Μητέρα: Όχι Μ Μανώλης, Ν Νικόλας. Γιατί θα το δεις τώρα;

Ειδικός Φρουρός: Τώρα δουλεύει η αλλαγή μου. Έχω ρεπό εγώ. Θα πάρω τηλέφωνο να ρωτήσω.

Μητέρα: Αλλά δεν νομίζω να ήταν σχετικός να οδηγεί. Με το ζόρι όπισθεν και πήγε ανάποδα ο βλάκας.

 

Με πληροφορίες από ΣΚΑΪ ΚΑΙ OPEN

 

 

 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr