Ξύλο και δαγκωματιές στην ουρά του μετρό για τα εισιτήρια

Ξύλο και δαγκωματιές στην ουρά του μετρό για τα εισιτήρια Facebook Twitter
2

Απίστευτα περιστατικά στα εκδοτήρια του μετρό αποκάλυψε ο πρόεδρος των εργαζομένων στο ΜΕΤΡΟ, Σπύρος Ρεβύθης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real.

Μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι επιβάτες ήρθαν στα χέρια μεταξύ τους ενώ περίμεναν για την προμήθεια ηλεκτρονικών καρτών.

Επίισης μίλησε και για περιστατικό με επιβάτη που δάγκωσε 2 κυρίες επειδή του πήραν τη σειρά σε εκδοτήριο.

Ο πρόεδρος των εργαζομένων στο ΜΕΤΡΟ διέψευσε ότι απείλησαν να μην κάνουν ελέγχους πλέον στα εισιτήρια. «Δεν είπαμε ότι δεν κάνουμε ελέγχους, αλλά έχουν ατονήσει επειδή δεν φτάνουν οι εργαζόμενοι, οι οποίοι απασχολούνται με την εξυπηρέτηση των επιβατών».

Πρόσθεσε όμως ότι «Αν υπάρξει συνωστισμός επιβατών και υπάρξει κίνδυνος για την σωματική ακεραιότητα ανθρώπων, θα ανοίξουμε τις μπάρες για να περάσει ελεύθερα το επιβατικό κοινό στους σταθμούς του ΜΕΤΡΟ».

Τέλος όσον αφορά την παράταση που δόθηκε από το υπουργείο Μεταφορών για προμήθεια ηλεκτρονικών καρτών και την χρήση των χάρτινων εισιτηρίων τόνισε ότι είναι «σωστή η παράταση, αλλά θα χρειαστεί κι άλλη».

Με πληροφορίες από real. gr

Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σκ

Ελλάδα / Αράχωβα: Αντιδρά η Ένωση Ξενοδόχων με αφορμή τον φρικτό θάνατο του Όλιβερ - «Δικάζεται μια ολόκληρη κοινωνία»

Το hashtag #CancelArahova, που πρακτικά στιγματίζει τους νόμους σιωπής, οι οποίοι συγκαλύπτουν τον δράστη της φρικτής θανάτωσης του χάσκι, προκάλεσε την αντίδραση του συγκεκριμένου κλάδου επαγγελματιών
NEWSROOM
Τουρισμός και Αρχιτεκτονική: Eνώνοντας τους δύο κόσμους σε ένα μοναδικό συνέδριο

Ελλάδα / Τουρισμός και Αρχιτεκτονική: Eνώνοντας τους δύο κόσμους σε ένα μοναδικό συνέδριο

Κορυφαίοι αρχιτέκτονες, μηχανικοί, θεσμικοί παράγοντες, δημοσιογράφοι και επαγγελματίες του ελληνικού τουρισμού έδωσαν το "παρών", εδραιώνοντας το μοναδικό τομεακό Συνέδριο για την αρχιτεκτονική και τον τουρισμό στη χώρα
NEWSROOM