Από εχθές, Παρασκευή, έχει ξεκινήσει η «μεγάλη έξοδος» των αδειούχων του Αυγούστου που σπεύδουν να εγκαταλείψουν κατά χιλιάδες την πρωτεύουσα.

 

Από το πρωί, αλλά και καθ' όλη τη διάρκεια του σαββατοκύριακου, στο λιμάνι του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου αναμένεται να επικρατεί το αδιαχώρητο, με την πληρότητα σε αρκετά πλοία να αγγίζει ακόμη και το 100%. Για σήμερα μόνο έχουν προγραμματιστεί συνολικά 25 δρομολόγια από τον Πειραιά, 11 από Ραφήνα και 5 από Λαύριο.

 

Ξεκίνησε η μεγάλη φυγή του Αυγούστου - Οι αδειούχοι άρχισαν να εγκαταλείπουν την Αθήνα
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας

 

Την ίδια ώρα στους σταθμούς των υπεραστικών λεωφορείων στον Κηφισό και στη Λιοσίων υπάρχει έντονη κινητικότητα. Τα δρομολόγια για ορισμένους προορισμούς είναι αυξημένα έως και 50% σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες, ενώ η πληρότητα των λεωφορείων στις περισσότερες περιπτώσεις αγγίζει και εδώ το 100%.

 

Ξεκίνησε η μεγάλη φυγή του Αυγούστου - Οι αδειούχοι άρχισαν να εγκαταλείπουν την Αθήνα
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας

 

Αυξημένη είναι και η κίνηση τόσο στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, όσο και στους σιδηροδρομικούς σταθμούς. Τέλος, όσο αφορά την κίνηση των οχημάτων και στις δύο Εθνικές οδούς από Αθήνα, η κίνηση είναι μεν αυξημένη, ωστόσο δεν παρατηρούνται ιδιαίτερες καθυστερήσεις.

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr