Ξάνθη: Αγνοείται 21χρονος- Έκανε βουτιά στον Νέστο και χάθηκε

Ξάνθη: Αγνοείται 21χρονος- Έκανε βουτιά στον Νέστο και χάθηκε Facebook Twitter
Πυροσβεστική, ΕΜΑΚ και εθελοντές συνδράμουν στην επιχείρηση εντοπισμού του 21χρονου. Φωτογραφία: xanthinea.gr
0

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές για τον εντοπισμό ενός 21χρονου, που χάθηκε στον Νέστο, μετά από βουτιά το απόγευμα της Πέμπτης.

Σύμφωνα με το XanthiNea.gr, ο 21χρονος, που είναι κάτοικος Καβάλας, βρίσκονταν με συγγενείς και φίλους στο σημείο και επιχείρησε βουτιά, αλλά τα ίχνη του χάθηκαν ενώ στο ποτάμι υπήρχαν ορμητικά νερά εκείνη τη στιγμή. 

Ξάνθη: Αγνοείται 21χρονος- Έκανε βουτιά στον Νέστο και χάθηκε Facebook Twitter
Φωτογραφία: xanthinea.gr

Άμεσα σήμανε συναγερμός με κινητοποίηση από Πυροσβεστική, ΕΜΑΚ και εθελοντές που ξεκίνησαν τις προσπάθειες για τον εντοπισμό του, οι οποίες ενισχύθηκαν επίσης με κλιμάκιο από την 2η ομάδα της ΕΜΑΚ Αυτοδυτών της Θεσσαλονίκης.

Ξάνθη: Αγνοείται 21χρονος- Έκανε βουτιά στον Νέστο και χάθηκε Facebook Twitter
Φωτογραφία: xanthinea.gr

Ο Τάσος Παπαδημητρίου, θείος του 21χρονου, μιλώντας στο newsit.gr, κατήγγειλε έλλειψη σωστής οργάνωσης στο σημείο, σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως δεν ενημερώνουν τον κόσμο για τα ορμητικά νερά του ποταμού ούτε υπάρχει κάποιος ναυαγοσώστης. 

Ξάνθη: Αγνοείται 21χρονος- Έκανε βουτιά στον Νέστο και χάθηκε Facebook Twitter
Φωτογραφία: xanthinea.gr

«Εδώ στο σημείο αυτό έρχεται καθημερινά πολύς κόσμος για μπάνιο. Κάθε μέρα γίνεται χαμός. Και οικογένειες με μικρά παιδιά. Οι υπεύθυνοι εδώ δεν δείχνουν καμία υπευθυνότητα. Το φράγμα που υπάρχει εδώ κατεβάζει πάρα πολύ νερό και κανένας δεν ενημερώνει τον κόσμο να προσέχει ιδιαίτερα. Δεν υπάρχει καν κάποιος ναυαγοσώστης. Αφού ξέρουν ότι και μικροί και μεγάλοι κολυμπούν εδώ και το νερό είναι πολύ και ορμητικό γιατί δεν κάνουν κάτι να ενημερώνουν και να βοηθούν αν χρειαστεί; Είναι ανεύθυνοι. Και αν χρειαστεί θα μιλήσουμε και νομικά για να μην χαθούν άλλες ζωές. Μακάρι το παιδί μας να είναι καλά και απλά να είναι κάπου και προς το παρόν δεν μπορούμε να τον βρούμε. Μακάρι. Το νερό εδώ είναι βαθύ και έτσι όπως έπεσε μέσα έκανε μερικούς στροβιλισμούς και εξαφανίστηκε. Ακόμα και για τους δύτες είναι δύσκολο το νερό εδώ. Ευχόμαστε να βρεθεί σύντομα το παιδί. Οι έρευνες θα συνεχιστούν», είπε.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πανελλήνιες 2025: Τα έξι βασικά βήματα για τη σωστή συμπλήρωση του Μηχανογραφικού

Ελλάδα / Πανελλήνιες 2025: Τα έξι βασικά βήματα για τη σωστή συμπλήρωση του Μηχανογραφικού

Η συμπλήρωση του Μηχανογραφικού Δελτίου κάθε άλλο παρά τυπική διαδικασία μπορεί να χαρακτηριστεί, αφού μπορεί να είναι καθοριστικής σημασίας για το τελικό αποτέλεσμα εισαγωγής στη μεταλυκειακή εκπαίδευση ενός υποψηφίου
LIFO NEWSROOM
Τροχαίο με λεωφορεία στη Βούλα: Φρουρούμενη νοσηλεύεται η 55χρονη οδηγός - 14 επιβάτες παραμένουν στα νοσοκομεία

Ελλάδα / Τροχαίο με λεωφορεία στη Βούλα: Φρουρούμενη νοσηλεύεται η 55χρονη οδηγός - 14 επιβάτες παραμένουν στα νοσοκομεία

Έξι παιδιά νοσηλεύονται στο Παίδων, δύο ενήλικες στο «Γεννηματάς», τρεις στο «Ασκληπιείο» και δύο στο ΚΑΤ, μεταξύ αυτών και μία 32χρονη πολυτραυματίας
LIFO NEWSROOM