Ξανά ταλαιπωρία στο αεροδρόμιο Μακεδονία σήμερα - Επέστρεψε Αθήνα και η πτήση του Μητσοτάκη

Ξανά ταλαιπωρία στο αεροδρόμιο Μακεδονία σήμερα - Επέστρεψε Αθήνα και η πτήση του Μητσοτάκη Facebook Twitter
0

Συνεχίζονται και σήμερα τα προβλήματα και η ταλαιπωρία των επιβατών στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης.

Η πυκνή ομίχλη που έχει σκεπάσει την περιοχή από τη Τρίτη, προκαλεί χάος στις πτήσεις καθώς αρκετές που θέλουν να προσεγγίσουν το αεροδρόμιο δεν μπορούν ενώ προβλήματα υπάρχουν και στις απογειώσεις.

Αρκετές είναι οι πτήσεις που αναγκάστηκαν να γυρίσουν πίσω ή να κατευθυνθούν για προσγείωση σε άλλα αεροδρόμια.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του αεροδρομίου (skg-airport.gr), τα προβλήματα άρχισαν να παρουσιάζονται μετά τις 8.30 το πρωί, καθώς έως εκείνη την ώρα όλες οι προγραμματισμένες πτήσεις πραγματοποιήθηκαν κανονικά.

Στη συνέχεια, όμως, η ομίχλη που τύλιξε την περιοχή του αεροδρομίου κατέστησε αδύνατη την πραγματοποίηση των πτήσεων.

Όπως προκύπτει από το πρόγραμμα αφίξεων και αναχωρήσεων της ιστοσελίδας του αεροδρομίου, δεν πραγματοποιήθηκαν μέχρι στιγμής τρεις πτήσεις από την Αθήνα και τα αεροσκάφη παραμένουν στον διεθνή αερολιμένα «Ελ. Βενιζέλος».

Οι επιβάτες καλούνται να ενημερώνονται μέσω της παραπάνω ιστοσελίδας για τις διαφοροποιήσεις στο πρόγραμμα των πτήσεων ή να απευθύνονται για ενημέρωση στις αεροπορικές εταιρείες.

Πρόβλημα δημιουργήθηκε και με την πτήση του πρόεδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, η πτήση του επέστρεψε στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» στην Αθήνα και ο Μητσοτάκης μεταβαίνει οδικώς στην Κατερίνη.

Ο κ. Μητσοτάκης πετούσε νωρίς το πρωί για τη Θεσσαλονίκη καθώς σήμερα είχε προγραμματισμένη περιοδεία σε Πιερία και Πέλλα.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα: Τι αναμένεται να υποστηρίξουν στις απολογίες τους οι 22χρονοι σήμερα

Ελλάδα / Διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα: Τι αναμένεται να υποστηρίξουν στις απολογίες τους οι 22χρονοι σήμερα

Οι δυο τους αλληλοκατηγορούνται για το ποιος είναι ο φυσικός αυτουργός της διπλής δολοφονίας, του 68χρονου ιδιοκτήτη του κάμπινγκ και του επιστάτη του στη Φοινικούντα
LIFO NEWSROOM
Φοινικούντα: Νέες αποκαλύψεις για τη διπλή δολοφονία – Καταθέσεις, αντιφάσεις και η «σκιά» της κληρονομιάς

Ελλάδα / Φοινικούντα: Νέες αποκαλύψεις για τη διπλή δολοφονία – Καταθέσεις, αντιφάσεις και η «σκιά» της κληρονομιάς

Η έρευνα για τη διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα αποκτά νέα διάσταση μετά τις σημερινές καταθέσεις. Αντιφάσεις, συγγενικές σχέσεις, οικονομικά κίνητρα και η σκιά μιας κληρονομιάς συνθέτουν ένα από τα πιο σκοτεινά κεφάλαια των τελευταίων ετών στη Μεσσηνία
LIFO NEWSROOM