Voucher 200€ για tablet και laptop: Διευρύνονται οι δικαιούχοι- Ποιοι θα μπορούν να κάνουν αίτηση

Voucher 200€ για tablet και laptop: Διευρύνονται οι δικαιούχοι- Ποιοι θα μπορούν να κάνουν αίτηση Facebook Twitter
0

Τη διεύρυνση των κατηγοριών των δικαιούχων του voucher 200 ευρώ για την αγορά tablet και laptop ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. 

Κατά τη διάρκεια του τρίτου κύκλου, ο οποίος θα ξεκινήσει στα τέλη Αυγούστου, θα μπορούν να καταθέσουν αίτηση οικογένειες που είναι δικαιούχοι επιδόματος παιδιού ΟΠΕΚΑ στις Β’ και Γ’ εισοδηματικές κατηγορίες (ισοδύναμο οικογενειακό εισόδημα από 6.000 έως 15.000 ευρώ) και ταυτόχρονα έχουν τρία ή περισσότερα εξαρτώμενα τέκνα ή έχουν εξαρτώμενο τέκνο με αναπηρία. 

Οι δικαιούχοι, όπως και στους δύο πρώτους κύκλους του προγράμματος της «Ψηφιακής Μέριμνας» θα λάβουν voucher 200 ευρώ για κάθε εξαρτώμενο τέκνο ηλικίας από 4 έως 24 ετών, το οποίο φοιτά σε επιλέξιμη δημόσια εκπαιδευτική δομή στην Ελλάδα, για την αγορά τεχνολογικού εξοπλισμού (tablet, laptop, desktop).

Σήμερα, Παρασκευή, κλείνουν οι δύο πρώτοι κύκλοι της «Ψηφιακής Μέριμνας». Οι δικαιούχοι, των οποίων οι αιτήσεις έχουν ήδη κατατεθεί και εγκριθεί- ή πρόκειται να εγκριθούν- θα μπορούν να κάνουν χρήση των επιταγών τους για την αγορά τεχνολογικού εξοπλισμού έως τη 1 Νοεμβρίου 2021. 

Από τις 5 Απριλίου, όταν άνοιξε ο πρώτος κύκλος του προγράμματος, έως σήμερα εκδόθηκαν 435.484 επιταγές 264.592 δικαιούχων, σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας, που σημειώνει ότι ο τρίτος κύκλος απευθύνεται στις πιο ευάλωτες κοινωνικές ομάδες κατά προτεραιότητα.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άρτα: Τα όργανα του 14χρονου Σπύρου και του 12χρονου Νίσι δίνουν δεύτερη ευκαιρία σε άλλα παιδιά

Ελλάδα / Άρτα: Τα όργανα του 14χρονου Σπύρου και του 12χρονου Νίσι δίνουν δεύτερη ευκαιρία σε άλλα παιδιά

Ήπαρ, νεφροί, κερατοειδείς, η μία καρδιά και οι πνεύμονες των δύο παιδιών από την Άρτα δίνουν ελπίδα σε παιδιά και ασθενείς που περίμεναν χρόνια στη λίστα μεταμοσχεύσεων
LIFO NEWSROOM
Αγρίνιο: Ξεκίνησαν οι απολογίες για το κύκλωμα παράνομων αναπηρικών επιδομάτων - Το χρονικό

Ελλάδα / Αγρίνιο: Ξεκίνησαν οι απολογίες για το κύκλωμα παράνομων αναπηρικών επιδομάτων - Το χρονικό

Οι δύο συλληφθέντες κατηγορούνται ότι λειτουργούσαν υποστηρικτικά στον πυρήνα της οργάνωσης, αξιοποιώντας την επαγγελματική τους ιδιότητα στον χώρο της υγείας
LIFO NEWSROOM
Πτώση ελικοπτέρου στη Βουλιαγμένη: Εξετάζεται το ενδεχόμενο της υπερφόρτωσης - «Δεν απογειώθηκε με τον σωστό τρόπο»

Ελλάδα / Πτώση ελικοπτέρου στη Βουλιαγμένη: «Δεν απογειώθηκε με τον σωστό τρόπο» - Τι εξετάζεται

«Aπό τύχη δεν είχαμε κάποιο πολύ σοβαρό αεροπορικό δυστύχημα γιατί είναι και κάποιοι τσιμεντένιοι όγκοι δίπλα στην προβλήτα» δήλωσε εμπειρογνώμονας αεροπορικών ατυχημάτων
LIFO NEWSROOM