Τζορτζ Μπάλντοκ: Το πόρισμα της νεκροτομής για τον ποδοσφαιριστή

Τζορτζ Μπάλντοκ: Το πόρισμα της νεκροτομής για τον ποδοσφαιριστή Facebook Twitter
Φωτογραφία: Eurokinissi
0

«Πνιγμός εντός ύδατος» είναι το πόρισμα της νεκροτομής για τον 31χρονο ποδοσφαιριστή Τζορτζ Μπάλντοκ που βρέθηκε νεκρός στην πισίνα στο σπίτι που διέμενε στη Γλυφάδα.

Η νεκροτομή επιβεβαίωσε πλήρως την εικόνα που είχε σχηματίσει ο ιατροδικαστής και κατά την αυτοψία στον χώρο όπου βρέθηκε νεκρός ο άτυχος ποδοσφαιριστής.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, κατά τη νεκροτομή, η οποία ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (9/10) στην Ιατροδικαστική του Πανεπιστημίου Αθηνών, ελήφθησαν και δείγματα για τοξικολογικές εξετάσεις που αναμένονται, αλλά θα χρειαστούν αρκετές ημέρες μέχρι να βγουν οι απαντήσεις.

Ο 31χρονος είχε καταπιεί νερό το οποίο πήγε στους πνεύμονες και πνίγηκε. Επίσης, το σώμα του δεν είχε σημάδια, τραύματα ή μώλωπες που να παρέπεμπαν  σε τυχόν εγκληματική ενέργεια.

Επίσης, σε ένα τραπεζάκι κοντά στην πισίνα βρέθηκε και ένα μισοάδειο μπουκάλι βότκα και ποτήρια που έχουν αποσταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια ενώ η Ασφάλεια έχει συλλέξει και βιντεοληπτικά υλικά από το συγκρότημα για να εξεταστούν και αυτά.

Υπενθυμίζεται πως η σύζυγός του άτυχου ποδοσφαιριστή που ζει στην Αγγλία, καλούσε χθες στο τηλέφωνο τον άντρα της και εκείνος δεν απαντούσε. Καθώς περνούσε η ώρα, ανησύχησε και κάλεσε τον ιδιοκτήτη της οικίας να πάει από εκεί για να ελέγξει τι έχει συμβεί. Τον Τζορτζ Μπάλντοκ εντόπισε χωρίς τις αισθήσεις του, μέσα στην πισίνα, ο ιδιοκτήτης της οικίας που κάλεσε ασθενοφόρο και τις Αρχές.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θάνατος Μπάλντοκ: «Υπήρχαν δύο ποτήρια, ψάχνουν από τις κάμερες μήπως ήταν κάποιος εκεί» λέει ο Καλλιακμάνης

Ελλάδα / Θάνατος Μπάλντοκ: «Υπήρχαν δύο ποτήρια, ψάχνουν από τις κάμερες μήπως ήταν κάποιος εκεί» λέει ο Καλλιακμάνης

«Ένα τραπεζάκι με δύο ποτήρια και η έρευνα επικεντρώνεται αν υπήρχε κάποιος εκεί» είπε ο συνδικαλιστής αστυνομικός για τις συνθήκες θανάτου του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού
LIFO NEWSROOM

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΤΤΙΚΗ ΔΡΟΜΟΙ

Ελλάδα / Σε πλήρη λειτουργία οι κάμερες στους δρόμους της Αττικής - Πού θα αναρτώνται τα πρόστιμα

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της Τροχαίας, μέσα σε μόλις δύο ημέρες εντοπίστηκαν περίπου 130 παραβάσεις, με την παραβίαση του κόκκινου σηματοδότη να αποτελεί την πιο συχνή
THE LIFO TEAM
ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΝΕΚΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΙΟΣ

Ελλάδα / Ζωγράφου: Δεν ήθελε να μαθευτεί ο θάνατός τους για να μην του πάρουν το σπίτι, υποστήριξε ο γιος

Ο 54χρονος ισχυρίζεται ότι οι δύο γυναίκες πέθαναν πριν από τρεις μήνες, όμως ο ιατροδικαστής αναφέρει ότι οι σοροί βρίσκονταν στο διαμέρισμα για πάνω από έναν μήνα
THE LIFO TEAM