Tζόκερ: Σε έναν νικητή τα 8,7 εκατ. ευρώ- Στη Μυτιλήνη το τυχερό δελτίο

Tζόκερ: Σε έναν νικητή τα 8,7 εκατ. ευρώ- Στη Μυτιλήνη το τυχερό δελτίο Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Στο πρακτορείο του ΟΠΑΠ της Μυτιλήνης παίχτηκε το δελτίο Τζόκερ, το οποίο ανέδειξε έναν μεγάλο νικητή (ή νικήτρια), που κέρδισε 8.724.744 ευρώ.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο διανεμόμενο ποσό στην πρώτη κατηγορία του παιχνιδιού τους τελευταίους 18 μήνες, καθώς τον Αύγουστο του 2020 ένας τυχερός παίκτης είχε κερδίσει 7,7 εκατ. ευρώ.

Το τυχερό δελτίο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα stonisi.gr, παίχτηκε σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στο Μακρύ Γυαλό και ο υπερτυχερός κέρδισε το ποσό των 8.724.744 ευρώ στην κλήρωση του Τζόκερ (2404) του ΟΠΑΠ της Κυριακής 20 Φεβρουαρίου 2022.

Οι τυχεροί αριθμοί στην κλήρωση ήταν: 2, 14, 25, 31, 38 και Τζόκερ ο αριθμός 1. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΠΤΩΣΗ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Κλιμάκιο του υπουργείου Παιδείας με ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς στο σχολείο των δύο μαθητριών

Το υπουργείο τόνισε ότι προτεραιότητα είναι «η προστασία της ψυχικής υγείας των μαθητών/τριών, των οικογενειών τους και η στήριξη της εκπαιδευτικής κοινότητας»
THE LIFO TEAM
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΤΩΣΗ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Νέες πληροφορίες για το σημείωμα του ενός από τα δύο κορίτσια που έπεσαν από την ταράτσα

Η αναφορά στις Πανελλήνιες και όσα έχουν γίνει μέχρι ώρας γνωστά για την υπόθεση - «Ήταν μόνη της», περιγράφουν συνομήλικα κορίτσια για τη μία από τις δύο 16χρονες
THE LIFO TEAM
Επεισόδια στο ΑΠΘ: Η ανακοίνωση των πρυτανικών αρχών - «Η σημερινή επίθεση προσβάλλει την ίδια μας την υπόσταση»

Ελλάδα / Επεισόδια στο ΑΠΘ: Η ανακοίνωση των πρυτανικών αρχών - «Η σημερινή επίθεση προσβάλλει την ίδια μας την υπόσταση»

Οι πρυτανικές αρχές ζήτησαν άμεσα την εφαρμογή του νόμου, μετά το επεισόδιο στην Πολυτεχνική Σχολή, στη Νομική Σχολή και στη Σχολή Οικονομικών Επιστημών
THE LIFO TEAM