Τροχαίο στο Αγρίνιο: «Είμαστε αποτελειωμένοι» λέει η μητέρα της Χαριτίνης και του Άκη που σκοτώθηκαν

Τροχαίο στο Αγρίνιο: «Είμαστε αποτελειωμένοι» λέει η μητέρα της Χαριτίνης και του Άκη που σκοτώθηκαν Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου: Eurokinissi
0

Το Αγρίνιο θρηνεί για τα δύο νέα παιδιά που σκοτώθηκαν λόγω τροχαίου. Η 18χρονη Χαριτίνη που είχε τραυματιστεί σοβαρά στο τροχαίο όπου σκοτώθηκε ο 20χρονος αδελφός της Άκης, «έχασε» τη μάχη στη ΜΕΘ όπου νοσηλευόταν.

Η μητέρα τους συντετριμμένη μίλησε στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star για τις απώλειες των δύο παιδιών της. «Πάλεψε το παιδάκι μου πάρα πολύ σκληρά, ήταν πάρα πολύ δυνατή.  Η ζωή μου ήταν τα παιδιά μου, εγώ ξέρω πώς τα μεγάλωσα και πώς αγωνίστηκα πολύ σκληρά. Χάλια είμαστε, δεν υπάρχει τίποτα, είμαστε, είμαστε αποτελειωμένοι», δήλωσε η μητέρα με λυγμούς.

Η γυναίκα είδε τα δύο παιδιά της να «φεύγουν» μέσα σε τρεις εβδομάδες. «Δύο παιδάκια γεμάτα όνειρα, η Χαριτiνούλα μου ήταν αθλήτρια, πρωταθλήτρια, γεμάτα όνειρα, φοιτήτρια στο πρώτο έτος... Γεμάτα όνειρα, το παιδάκι μου, το αγόρι, γεμάτο όνειρα για ζωή» είπε στη συνέχεια, στις δηλώσεις της.

Τροχαίο στο Αγρίνιο: Πώς συνέβη

Ήταν 2 Νοεμβρίου, όταν ο 20χρονος γιος της, Άκης, μαζί με την 18χρονη αδελφή του Χαριτίνη, θέλησαν να πάνε μια βόλτα με τη μηχανή. Στην Εθνική Οδό Αντιρρίου - Ιωαννίνων, στον κόμβο της Μεγάλης Χώρας, η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαιναν συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο που οδηγούσε 37χρόνος, ο οποίος διέσχισε κάθετα τον δρόμο. Ο Άκης «έφυγε» ακαριαία. 

Επί 22 ολόκληρες ημέρες, η Χαριτίνη πάλευε να κρατηθεί στη ζωή, στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Αγρινίου. Η μητέρα της ήλπιζε ότι θα τα καταφέρει. Ο οδηγός του οχήματος είχε συλληφθεί μετά το τροχαίο. Αφού σχηματίστηκε δικογραφία με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια και της σωματικής βλάβης από αμέλεια, αφέθηκε ελεύθερος.

Η κηδεία της άτυχης κοπέλας θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη. 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣτΕ: Συνταγματικός ο γάμος ομόφυλων ζευγαριών

Ελλάδα / ΣτΕ: Συνταγματικός ο γάμος ομόφυλων ζευγαριών

Το ΣτΕ απέρριψε την αίτηση ακύρωσης για τον γάμο ομοφύλων, κρίνοντας πως δεν αντιβαίνει στις διατάξεις του Συντάγματος περί προστασίας του γάμου, της οικογένειας, της μητρότητας και της παιδικής ηλικίας ή περί ισότητας
LIFO NEWSROOM
Explainer: Η Μονή Σινά, το δικαστικό παρασκήνιο και η συμφωνία Ελλάδας-Αιγύπτου

Ελλάδα / Explainer: Η Μονή Σινά, το δικαστικό παρασκήνιο και η συμφωνία Ελλάδας-Αιγύπτου

Οι καταγγελίες για τη Μονή Σινά και οι εκκρεμείς δικαστικές αποφάσεις στην Αίγυπτο - Η απόφαση που «άναψε φωτιές» - Ο μαραθώνιος ανακοινώσεων - Ο αιγυπτιακός (προσωρινός) επίλογος
LIFO NEWSROOM