Τροχαίο στη Συγγρού: Βίντεο ντοκουμέντο από τη θανατηφόρα παράσυρση πεζού

Τροχαίο στη Συγγρού: Βίντεο ντοκουμέντο από τη θανατηφόρα παράσυρση πεζού Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου: Eurokinissi
0

Βίντεο με την στιγμή που η οδηγός παρασύρει και σκοτώνει τον πεζό στη Λεωφόρο Συγγρού, δόθηκε στη δημοσιότητα.

Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα των Χριστουγέννων στη Συγγρού, όταν αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε έναν νεαρό άνδρα, ο οποίος διέσχιζε τον δρόμο. Στο βίντεο που δημοσίευσε το Mega, φαίνεται ο 23χρονος να παρασύρεται από τη διερχόμενη οδηγό που κινείται με ιλιγγιώδη ταχύτητα και να εκσφενδονίζεται στον αέρα για δεκάδες μέτρα στη Λεωφόρο Συγγρού.

Διερχόμενοι οδηγοί και περαστικοί σαστίζουν και σπεύδουν στο σημείο για να δουν αν ο νεαρός αναπνέει, ωστόσο ο θάνατός του είναι ακαριαίος. Η 41χρονη οδηγός παρασύρει τον νεαρό και τον εγκαταλείπει θανάσιμα τραυματισμένο στη μέση του δρόμου. Σε κατάσταση αμόκ, ώρα αργότερα η οδηγός του αυτοκινήτου παραδόθηκε στις Αρχές αναφέροντας ότι εκείνη ήταν που παρέσυρε τον νεαρό και τον εγκατέλειψε στην κάθοδο της λεωφόρου Συγγρού. Οι αστυνομικοί τη συνέλαβαν, ενώ έγιναν και οι απαραίτητες εξετάσεις για να διαπιστωθεί εάν είχε καταναλώσει αλκοόλ.

«Έτρεξα στο σημείο για να δω αν το παιδί είναι καλά. Δεν είχε τις αισθήσεις του, δεν αντιδρούσε καν. Κατάλαβα ότι είχε ήδη ''φύγει''. Άκουσα ένα δυνατό χτύπημα και κάτι που να παραπέμπει σε τροχαίο, το αυτοκίνητο πρέπει να χτύπησε και στο κράσπεδο του δρόμου», λέει αυτόπτης μάρτυρας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 23χρονος διασκέδαζε με τους φίλους του σε νυχτερινό μαγαζί της Λεωφόρου Συγγρού. «Βγήκαν φίλοι του από το μαγαζί, πρέπει να διασκέδαζαν όλοι μαζί πριν την παράσυρση. Τα παιδιά ήταν πεσμένα στα γόνατα, έκλαιγαν και δεν μπορούσαν να καταλάβουν πώς συνέβη το δυστύχημα», προσθέτει ο αυτόπτης μάρτυρας.

 
 
Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ρόδος: 31χρονη κατήγγειλε κακοποίηση από τον πατέρα της - Το παιδί της έχει το DNA του

Ελλάδα / Ρόδος: 31χρονη κατήγγειλε κακοποίηση από τον πατέρα της - Το παιδί της έχει το DNA του

Οι εξετάσεις διενεργήθηκαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, με δείγματα από το παιδί, τη μητέρα του, τον φερόμενο ως δράστη και άλλα πρόσωπα προς αποκλεισμό πατρότητας.
LIFO NEWSROOM
Μετά την Πατρών-Πύργου ο Μπράλος–Άμφισσα: Παίρνει μορφή ο «κρυμμένος» νέος δρόμος των δύο σηράγγων και των έξι γεφυρών

Ελλάδα / Μετά την Πατρών-Πύργου ο Μπράλος–Άμφισσα: Παίρνει μορφή ο «κρυμμένος» νέος δρόμος των δύο σηράγγων και των έξι γεφυρών

Ο άξονας Μπράλος – Άμφισσα θα εξασφαλίσει βελτίωση της οδικής ασφάλειας και μείωση του απαιτούμενου χρόνου της διαδρομής από Πάτρα και Αντίρριο έως Λαμία
LIFO NEWSROOM