Τροχαίο στη Βουλιαγμένης: Ηλικιωμένος οδηγούσε επί 1,5 χλμ στο αντίθετο ρεύμα - Συγκρούστηκε μετωπικά με 40χρονο

Τροχαίο στη Βουλιαγμένης: Ηλικιωμένος οδηγούσε επί 1,5 χλμ στο αντίθετο ρεύμα - Συγκρούστηκε μετωπικά με 40χρονο Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: Eurokinissi
0

Επί 1,5 χιλιόμετρο οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα ένα ηλικιωμένο ζευγάρι, με αποτέλεσμα να συγκρουστούν μετωπικά με άλλο αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με το Mega, ο 80χρονος οδηγός μπήκε από την οδό Καλύμνου στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης στο ρεύμα ανόδου, νομίζοντας ότι είναι σε κάποιον δρόμο στο δεξί ρεύμα.

Το τροχαίο σημειώθηκε περίπου στο ύψος της συμβολής της Βουλιαγμένης με την οδό πρίγκιπος Παύλου όπου 40χρονος συγκρούστηκε μετωπικά με το αυτοκίνητο του ηλικιωμένου όταν και οι δύο οδηγοί έκαναν ταυτόχρονο ελιγμό προς την ίδια πλευρά.

Παρά τη σύγκρουση, δεν υπήρξε σοβαρός τραυματισμός αφού και οι δύο ηλικιωμένοι, αλλά και ο 40χρονος βγήκαν σώοι, με τον δεύτερο να απεγκλωβίζεται από το αυτοκίνητό του σπάζοντας το τζάμι.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετρό Θεσσαλονίκης: Ξεκινούν την επόμενη εβδομάδα οι δοκιμές για την επέκταση έως Καλαμαριά

Ελλάδα / Μετρό Θεσσαλονίκης: Ξεκινούν την επόμενη εβδομάδα οι δοκιμές για την επέκταση έως Καλαμαριά

«Έχουν ήδη παραδοθεί 4 από τους καινούργιους συρμούς που θα έρθουν για να καλύψουν και το καινούργιο δίκτυο» αναφέρει σε σχετική ανάρτηση ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Κωστής Χατζηδάκης
LIFO NEWSROOM