Τρίκαλα: 65 κιλά κάνναβης βρέθηκαν σε ι.χ.

Τρίκαλα: 65 κιλά κάνναβης βρέθηκαν σε ι.χ. Facebook Twitter
0

Δύο άτομα, ηλικίας 31 και 32 ετών, συνελήφθησαν στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμπάκας Τρικάλων, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) Τρικάλων, που κατηγορούνται, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, για εισαγωγή και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, με σκοπό τη διακίνησή τους στο εσωτερικό της χώρας.

 

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, στο πλαίσιο συνεχιζόμενων στοχευμένων ενεργειών και δράσεων, οι αστυνομικοί εντόπισαν ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν τα δύο άτομα και σε έρευνα που διενεργήθηκε βρέθηκαν στο εσωτερικό του και κατασχέθηκαν τέσσερις ταξιδιωτικοί σάκοι, που περιείχαν 35 αυτοσχέδιες συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 65 κιλών και 80 γραμμαρίων, και μικροποσότητα ηρωίνης και 6 ναρκωτικά δισκία, χωρίς ιατρική συνταγή. Επίσης, κατασχέθηκαν το προαναφερόμενο όχημα, τέσσερα κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 110 ευρώ.

 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.

 
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λέκκας: Στην Αττική έχει χαθεί το 70% του δασικού ιστού από φωτιά - Να μην χάσουμε ούτε ένα δέντρο

Ελλάδα / Λέκκας: Στην Αττική έχει χαθεί το 70% του δασικού ιστού από φωτιά - Να μην χάσουμε ούτε ένα δέντρο

«Υπάρχουν πιθανότητες 70% να εκδηλωθεί μεγάλος σεισμός στην Κωνσταντινούπολη μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια», είπε ο καθηγητής Διαχείρισης Φυσικών Καταστροφών και πρόεδρος του ΟΑΣΠ
LIFO NEWSROOM
Αστυνομικός Βουλής: «Καμία σεξουαλική κακοποίηση - Όσα ακούγονται είναι εξωφρενικά και αναληθή»

Ελλάδα / Αστυνομικός Βουλής: «Καμία σεξουαλική κακοποίηση - Όσα ακούγονται είναι εξωφρενικά και αναληθή»

Σε κατάθεση προς το πειθαρχικό συμβούλιο, ο αστυνομικός της Βουλής εξακολουθεί να αρνείται τα πάντα, υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων ότι «όσα έχει καταγγέλλει η σύζυγός μου είναι εξωφρενικά και αναληθή
LIFO NEWSROOM