Τούρκοι κομάντος «χτενίζουν» την Αθήνα ενόψει της επίσκεψης Ερντογάν

Τούρκοι κομάντος «χτενίζουν» την Αθήνα ενόψει της επίσκεψης Ερντογάν Facebook Twitter
SOOC
0

Στην χώρα μας έχουν καταφθάσει οι πρώτοι Τούρκοι κομάντος - σωματοφύλακες του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ενόψει της επίσκεψής του στην Αθήνα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου 200 Τούρκοι αστυνομικοί από διάφορες υπηρεσίες και ειδικότητες θα συνοδεύουν τον κ. Ερντογάν στην Ελλάδα.

Από την πλευρά της ΕΛ.ΑΣ. αναμένεται να «επιστρατευτούν» πάνω από 5.000 αστυνομικοί με την Αντιτρομοκρατική, την ΕΚΑΜ και την ΕΥΠ να είναι ήδη σε εγρήγορση.

Ωστόσο, σήμερα αναμένεται να γίνουν οι πρώτες κοινές συσκέψεις στο επιτελείο της ΕΛ.ΑΣ για τα τελικά μέτρα ασφαλείας που θα εφαρμοστούν κατά την παρουσία του Τούρκου Προέδρου στην Αθήνα.

Παράλληλα, ειδικά εκπαιδευμένοι αστυνομικοί από την Τουρκία ξεκινούν από σήμερα να «προβάρουν» τις διαδρομές που θα ακολουθήσει ο Ταγίπ Ερντογάν, ενώ εξετάζεται ενδελεχώς και η περιοχή η οποία θα διαμείνει.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανώγεια: Καταγγελία για ξυλοδαρμό 16χρονου από 10 άτομα επειδή «φορούσε βερμούδα και σκουλαρίκι στο αυτί»

Ελλάδα / Ανώγεια: Καταγγελία για ξυλοδαρμό 16χρονου από 10 άτομα επειδή «φορούσε βερμούδα και σκουλαρίκι στο αυτί»

«Αυτά είναι σήμερα τα κριτήρια των δεκαπεντάχρονων παιδιών που ασφυκτιούν μέσα στα ίδια τους τα όρια και πλαίσια» καταγγέλλει η μητέρα του ανήλικου
LIFO NEWSROOM
Εξαφάνιση δύο Γαλλίδων στη Σίκινο: Οι οικογένειές τους δεν έχουν καμία ενημέρωση για την πορεία των ερευνών

Ελλάδα / Εξαφάνιση δύο Γαλλίδων στη Σίκινο: Οι οικογένειές τους δεν έχουν καμία ενημέρωση για την πορεία των ερευνών

Πέρασε ένας μήνας από την εξαφάνιση της 64χρονης Μαρί Πιέρ Αρφέλ και της 73χρονης Φρανσουάζ Μπουτό στη Σίκινο - «Νομίζω πως η Ελλάδα μας κρύβει πράγματα», δήλωσε η ανιψιά της 64χρονης αγνοούμενης στην Le Figaro
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ