Τι αναφέρει το πόρισμα του ιατροδικαστή για τη δολοφονία της 32χρονης Δώρας Ζέμπερη

Τι αναφέρει το πόρισμα του ιατροδικαστή για τη δολοφονία της 32χρονης Δώρας Ζέμπερη Facebook Twitter
0

Δεκατέσσερα χτυπήματα από μαχαίρι φέρει, σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή, το σώμα της 32χρονης Δώρας Ζέμπερη, που δολοφονήθηκε χθες το απόγευμα στο Β΄νεκροταφείο Αθηνών. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, τα βαθιά τραύματα είναι από τέσσερις μαχαιριές και τα υπόλοιπα είναι επιφανειακά. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι οι μαχαιριές αυτές δείχνουν το μένος του δράστη για την άτυχη γυναίκα.

Οι έρευνες της αστυνομίας είναι σε πλήρη εξέλιξη, ενώ νωρίτερα αστυνομικές πηγές είχαν αναφέρει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι δεν προκύπτουν μέχρι στιγμής ενδείξεις ότι η δολοφονία σχετίζεται με το γεγονός ότι ήταν ελεγκτής στο ΣΔΟΕ.  «Όλα τα άλλα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά αυτή τη στιγμή, ως προς τα αίτια της ανθρωποκτονίας» πρόσθεσαν.

Τι αναφέρει το πόρισμα του ιατροδικαστή για τη δολοφονία της 32χρονης Δώρας Ζέμπερη Facebook Twitter

Η 32χρονη ήταν υπάλληλος της Α' ΔΟΥ Πειραιά και ο πατέρας της είχε συνδέσει νωρίτερα τη δολοφονία της με την δουλειά της, ζητώντας «να βγει το ΣΔΟΕ και να πει τι υποθέσεις είχε το κορίτσι στα χέρια του». Μάλιστα, ανέφερε ότι η κόρη του είχε κατά καιρούς δεχθεί απειλές, όχι όμως τώρα τελευταία.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: «Μας κλώτσησαν» λένε ωφελούμενοι ΚΑΠΗ για beach bars που τους αρνήθηκαν την είσοδο

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: «Μας έδιωξαν λες και ήμασταν πρόβατα» λένε οι ηλικιωμένοι για τα beach bars που τους αρνήθηκαν την είσοδο

Τι καταγγέλλουν ηλικιωμένοι που δικαιούνταν δωρεάν μπάνια από πρόγραμμα του δήμου - «Μας έκανε μια κίνηση με τα χέρια του θαρρείς και ήμασταν πρόβατα»
LIFO NEWSROOM
Αυξήθηκαν οι νεκροί από τροχαία στην Ελλάδα - Στην 4η χειρότερη θέση της ΕΕ

Ελλάδα / Αυξήθηκαν οι νεκροί από τροχαία στην Ελλάδα - Στην 4η χειρότερη θέση της ΕΕ

Η πιθανότητα θανάτου στο ελληνικό οδικό δίκτυο είναι τριπλάσια σε σχέση με χώρες όπως η Νορβηγία, η Σουηδία και η Μάλτα, και διπλάσια από χώρες όπως η Δανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, το Λουξεμβούργο, η Ελβετία και η Σλοβενία
LIFO NEWSROOM